Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τα μυστήρια με την τράπεζα «πλυντήριο» στο Μαυροβούνιο, οι έλληνες επιχειρηματίες, ο Σέρβος αχυράνθρωπος και οι ναρκέμποροι των Σκοπίων...

Το ενδιαφέρον ξένων μυστικών υπηρεσιών εστιάζεται σε μια τράπεζα του Μαυροβουνίου γνωστή και ως μεγάλο πλυντήριο των Βαλκανίων.

Στην τράπεζα αυτή παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός κεφαλαίων τα οποία προέρχονται από τρεις Έλληνες τραπεζίτες, έναν μεγαλοεπιχειρηματία παράγοντα της δημόσιας ζωής, έναν Σέρβο αχυράνθρωπο ο οποίος...
είναι “μπροστινός” δύο επιφανών Ελλήνων τραπεζιτών καθώς και Σκοπιανών μαφιόζων που ελέγχουν το κύκλωμα πώλησης ηρωίνης στα Βαλκάνια.
Η τράπεζα σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες είναι τίγκα στο βρώμικο χρήμα, το οποίο όπως ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές ξεπλένεται μέσα από ένα σύστημα επενδυτικών και ναυτιλιακών εταιριών.

Ήδη έχει εντοπιστεί γνωστός Έλληνας εφοπλιστής που συνδέεται με μαύρα κεφάλαια, ενώ είναι ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το μεγάλο «πλυντήριο».
Οι εξελίξεις θα προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις στο ελληνικό επιχειρηματικό κατεστημένο αφού εκτός από τους σεσημασμένους για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εμπλέκονται και πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου