Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

Είναι καιρός λοιπόν να δουν τα ντόπια χαϊβάνια του Σόρος και του χρηματοδοτούμενου πολυπολιτισμού, πως φέρονται στους ακραίους ισλαμιστές οι ίδιες οι ισλαμικές χώρες - Γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον τι θα πει ισλαμοφασισμός...


Ο επικεφαλής του βασικού ισλαμιστικού κόμματος του Μπαγκλαντές, Μοτιούρ Ραχμάν Νιζάμι, καταδικάστηκε σήμερα Πέμπτη σε θάνατο...
για λαθρεμπόριο όπλων, σε μια απόφαση η οποία δημιουργεί φόβους για νέα αναταραχή στη χώρα. Ο πρόεδρος του Τζαμάτ Ε Ισλαμί κρίθηκε ένοχος μαζί με 13 συγκατηγορουμένους του για παροχή όπλων σε αποσχιστές στην γειτονική επαρχία Ασάμ της Ινδίας.

Ο Νιζάμι ήταν υπουργός Βιομηχανίας το 2004, όταν τα όπλα ανακαλύφθηκαν στο νότιο λιμάνι τη; Τσιταγκόγκ. Αντιμετωπίζει επίσης χωριστές κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου την εποχή του πολέμου της ανεξαρτησίας από το Πακιστάν το 1971.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, αναμένεται ετυμηγορία και, σε περίπτωση καταδίκης, ο Νιζάμι αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά το φάσμα της καταδίκης σε θάνατο. Αριθμός μελών του Τζαμάτ Ε Ισλαμί έχει ήδη καταδικασθεί σε θάνατο για εγκλήματα πολέμου.
Το κόμμα καταγγέλλει τη δίκη ως πολιτικά υποκινούμενη, ενώ και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σημειώνουν ότι υπάρχουν δικαστικές παρατυπίες. Ο πρόεδρος του Τζαμάτ θα ασκήσει έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου