Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πάταγο έχει κάνει η χθεσινή αποκάλυψη για τον παλαιό,  κορυφαίο πολιτικό - εμβληματική φυσιογνωμία της συντηρητικής παράταξης- που “φωτογράφισε” ο Κάντας ως λομπίστα των Γερμανών... 

eystathiou

Αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί (χωρίς όμως να προσκομίσει κάποια απόδειξη) πως ο εν λόγω πολιτικός ήταν αποδέκτης “μαύρου χρήματος”.
Χθες όμως αποκαλύψαμε και μια δεύτερη περίπτωση, πρώην υπουργού της ΝΔ, απόμαχου πλέον, το όνομα του οποίου βρέθηκε στην λίστα του εμπόρου όπλων Ευσταθίου. Σήμερα έχουμε και κάποιες παραπάνω πληροφορίες...

Η  λίστα λοιπόν του Πάνου Ευσταθίου, η οποία πέραν των άλλων περιλαμβάνει και το όνομα ενός πρώην υπουργού της ΝΔ , το όνομα του οποίου γνωρίζω αλλά δε γράφω γιατί δεν είμαι σίγουρος (όπως ούτε οι ανακριτές) αν πρόκειται για μίζα.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό που είχε δώσει ο Ευσταθίου σ’ αυτόν τον πρώην ανώτατο αξιωματικό που όμως δεν είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας, αλλά σε άλλα υπουργεία,  ήταν μόλις 10.000 ευρώ. Χαρτζιλίκι δηλαδή.

Η πλευρά Ευσταθίου λέει πώς ήταν συμμαθητές και τον βοήθησε σε μια ανάγκη του, και πώς δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση για μίζα.
Το δέχομαι μέχρι να ανοιχτούν οι λογαριασμοί (και του πρώην υπουργού) για να δούμε ότι είναι μόνο αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου