Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ

Δεν θα κουραστούμε να επανερχόμαστε κι” εμείς στο θέμα αυτό, με την ελπίδα ότι ίσως διακοπεί κάποια στιγμή ο λήθαργος των πολιτικών αστέρων της χώρας μας...

Το θέμα: Η δραστήρια ,καλά οργανωμένη πολιτική τη Τουρκίας στη Θράκη .Στην Αθήνα, ο πολιτικός κόσμος και στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα μέσα ενημέρωσης δεν μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με την υπόθεση τη τουρκικής πολιτικής στη Θράκη. Δυό -τρεις εφημερίδες και πολύ λίγα, μετρημένα στα δάκτυλα, πολιτικά περιοδικά, παρακολουθούν με αναλυτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις τη ζοφερή κατάσταση που διαμορφώνεται στη Θράκη με...
όσα παράγονται από τις πολιτικές της Αγκυρας .Κατά τα άλλα σιωπή και πολιτικό ροχαλητό .Ο,τι το καλύτερο γα τη γείτονα χώρα. 

Με «διοικητήριο» το Γ.Προξενείο Κομοτηνής, με «μουφτήδες»| συντονισμένους απόλυτα με την Αγκυρα, με υπηρεσίες πληροφοριών , με τραπεζικές και επιχειρηματικές πολιτικές ,με ποικίλες δραστηριότητες οργανώσεων με διεθνή δικτύωση, η Τουρκία εργάζεται μεθοδικά με στόχο τη δημιουργία εκεί ενός «ειδικού καθεστώτος» υπό τουρκική «εποπτεία» σ ένα όχι μακρινό μέλλον.
Βασικό εργαλείο αυτής της επιθετικής πολιτικής της Τουρκίας εντός ελληνικού εδάφους είναι η ΑΔΡΑΝΕΙΑ των ελληνικών κυβερνήσεων. 

Και το δράμα εξελίσσεται. Δεν αμφιβάλλουμε βέβαια ,πως όταν κάποια ώρα στη Θράκη το πράγμα «στραβώσει» άσχημα, με την Αγκυρα να συλλέγει πλούσιους καρπούς της πολιτικής της, τότε θα περισσεύουν στην Αθήνα οι κραυγές ,οι διαμαρτυρίες και τα κλαψουρίσματα των πολιτικών που σήμερα αδρανούν. 

Στο μεταξύ ,στη Θράκη ,ήδη σημειώνονται κάποιες πρώτες «εντάσεις» από κύκλους «ακραίων»,που θέλουν να «αξιοποιήσουν» τις εκεί καταστάσεις. Μιλάμε για πολύ επικίνδυνα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου