Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΨΥΧΑΡΗ???

Η πιάτσα βοά αλλά κανείς δεν ξέρει αν η είδηση είναι αλήθεια. Ο λόγος για μια πιθανή συνάντηση που έγινε μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα...

Οι πληροφορίες λένε ότι το ραντεβού που είχε και γεύμα, έγινε στο σπίτι του επικεφαλής του ΔΟΛ και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι σύζυγοι των δύο ανδρών καθώς και ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης. Ο τελευταίος λέγεται ότι έχει καλές σχέσεις με την Κουμουνδούρου και είναι αυτός που κρατά ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν υπάρχουν συγκρούσεις για διάφορα θέματα.

Το αν υπήρξε αυτή η συνάντηση, τι ειπώθηκε και τι περιείχε το…
μενού κανείς δεν θα τα επιβεβαιώσει. Ωστόσο, αν έχει πράγματι γίνει κάτι τέτοιο τότε αλλάζουν πάρα πολλά στο πολιτικό σκηνικό.

Μετά τις βόλτες του κ. Τσίπρα στον Μπόμπολα ή τον Θέμο Αναστασιάδη, προφανώς χρωστούσε και μια συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ. Αλλά στο σπίτι του και κάτω από άκρα μυστικότητα; Πολύ περίεργο.
Να θυμίσουμε ότι εσχάτως ο ΔΟΛ έχει ρίξει πολύ τους τόνους σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι στέλεχος του Συγκροτήματος, και συγκεκριμένα ο Παύλος Παπαδόπουλος, έχει προσληφθεί ως λογογράφος του κ. Τσίπρα.

Επίσης να θυμίσουμε πρόσφατα άρθρα του Βήματος που ξαφνικά ανακαλύπτουν τον «ευρωπαίο» και «ρεαλιστή» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο προχθεσινό κυριακάτικο φύλλο ο κ. Ψυχάρης ουσιαστικά έκανε λόγο για σύγκρουση Σαμαρά – Τσίπρα και τους νουθετούσε -ειδικά τον δεύτερο- να σταματήσουν τις πολιτικές του «λεφτά υπάρχουν».
Τι να θέλει η αλεπού στο κοτέτσι άραγε; Όπου αλεπού φυσικά ο Ψυχάρης ο οποίος να μυρίστηκε εκλογές και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να «πιάσει πόρτα για το χειμώνα;» Άλλωστε μην το ξεχνάμε.
Ο ΔΟΛ είναι η μοναδική ίσως εκδοτική εταιρεία που ζει αποκλειστικά από το κράτος και τις διαφημίσεις που παίρνει ή τα δάνεια. Μια κρατικοδίαιτη εταιρεία είναι που θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Από την άλλη, ο αντισυστημικός κ. Τσίπρας, ο άνθρωπος που θα πολεμήσει τα μεγάλα συμφέροντα και τη διαπλοκή, τι θέλει από τον κ. Ψυχάρη; Ελπίζουμε ότι δεν θα του προτείνει τη θέση του… διοικητή του Αγίου Όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου