Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ BILDERBERG ΣΤΑ ΣΧΟΛEΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Νεοταξίτικες λογικές και παρατρεχάμενοι της Bilderberg, συνεχίζουν απτόητοι την άθλια επέμβαση με στόχο τον καθολικό αποχρωματισμό στο χώρο ης παιδείας...


Όχι μην περιμένετε η κυβέρνηση του πλασαριζόμενου ως ευπατρίδη να ενδιαφερθεί και να επανορθώσει την εθνική αποστέωση της Ελληνικής παιδείας, που χρόνια τώρα και με τρόπο συστηματικό προσαρμόζεται ώστε να διαμορφώσει όχι πολίτες στην αυριανή πατρίδα μας, αλλά ταπεινωμένους κωδικούς στα φορολογικά μητρώα της Κατοχής (άλλωστε η ιδιότητα του ευπατρίδη εγκαταλήφθηκε οριστικά με την υπογραφή του δηλωσία)...

Όχι μην περιμένετε οι ελεεινοί προσκυνημένοι, να νοιαστούν για τη διασφάλιση συνθηκών που διευκολύνουν τα Ελληνόπουλα στη μαθησιακή διαδικασία και στην εξασφάλιση προϋποθέσεων για την πληρέστρη αφομοίωση της διδασκόμενης ύλης.

Είναι άλλωστε φανερό ότι πεινασμένα παιδιά και ξεπαγιασμένα παιδιά σε κατοχικά σχολειά, μόνο με τη μάθηση δεν μπορούν να έχουν ικανοποιητική σχέση. Με τι ασχολείται λοιπόν το επιτελείο της ντροπής...
παραμυθιάζοντας την κοινωνία για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του απέναντι σε μια γενιά που της πλιατσικολόγησαν το μέλλον???

Ανακάλυψαν το κορυφαίο πρόβλημα. Εκείνο που καθιστά την παιδεία μας υποδεέστερη από εκείνη των υποσαχάριων χωρών. Και έτσι οι ελεεινοί αποφάσισαν πως για αρχή, θα «κοπούν» δυο αργίες, αυτή του Αη Γιαννιού και εκείνη την Τριών Ιεραρχών. Έτσι, τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων δε θα ανοίγουν στις 8 Ιανουαρίου αλλά μια μέρα νωρίτερα, ενώ θα γίνονται κανονικά μαθήματα στις 30 Ιανουαρίου, που μέχρι σήμερα ήταν αργία προς τιμή των Τριών Ιεραρχών, των Αγίων των Γραμμάτων.
Υπάρχει πρόταση να καταργηθούν και μερικές άλλες τοπικές αργίες, όπως του Αποστόλου Ανδρέα, κατά την οποία οι Πατρινοί μαθητές είχαν αργία για να τιμήσουν τον πολιούχο άγιο της πόλης τους. 

Στη συνέχεια θα έρθει και η ώρα της αποκαθήλωσης των συμβόλων. Πρώτα οι εικόνες... Μετά η σημαία... Και στο τέλος λουκέτο και στα ίδια τα σχολειά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου