Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

«Οι Ελληνες κατάπιαν την υπερηφάνειά τους». Ετσι έγραφαν οι εφημερίδες Ανατολής και Δύσης τις ημέρες που ακολούθησαν τη μαύρη νύχτα της μεγάλης προδοσίας των Ιμίων, όταν χάσαμε εθνικό έδαφος... 

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2013/10/simitis.jpg

Ενώ τρία λαμπρά παλικάρια των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας έπεφταν την ώρα του καθήκοντος. Οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Εκτορας Γιαλοψός περνούσαν στο πάνθεον των ηρώων του γένους μας την ίδια στιγμή που η άθλια κυβέρνηση Σημίτη διέσυρε την Ελλάδα και...
παρέδιδε τα όσια τοις κυσί. Αυτό το όνειδος δεν έχει ξεπλυθεί ακόμα. Το άγος της 31ης Ιανουαρίου 1996 δεν έχει καθαρθεί.

Συμπληρώνονται αύριο 18 έτη από το μοιραίο επεισόδιο όπου ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος ανακάλυψε ως δικαιολογία για την υποστολή της σημαίας μας από τα Ιμια ότι «θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας και τη χάσαμε». 18 χρόνια πέρασαν από τις στιγμές όπου το σύμβολο των διαχρονικών προσπαθειών, πόθων και θυσιών των Ελλήνων χαρακτηρίστηκε «πανί» και ο πρωθυπουργός της χώρας ευχαρίστησε, από το βήμα της Βουλής, τους Αμερικανούς για την παρέμβασή τους στην κρίση!

Η κοινή λογική και η στοιχειώδης γνώση των μηχανισμών που κινούν την Ιστορία μάς υποδεικνύουν ότι εκείνη ακριβώς τη βραδιά ξεκίνησε η διαδικασία της εθνικής και οικονομικής χρεοκοπίας μας. Οι μεγάλες δυνάμεις αλλά και οι «μεσαίου βεληνεκούς» χώρες κατάλαβαν το έλλειμμα ήθους, αξιοσύνης και αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζει την ημεδαπή πολιτική ελίτ. Αφού ανέχθηκαν την απώλεια ζωών και εδάφους, ήταν πρόδηλο ότι δεν θα έφερναν ισχυρές αντιστάσεις στην οικονομική υποδούλωση της χώρας και στη μετατροπή των πολιτών σε υποζύγια των όποιων επικυρίαρχών μας. Με λίγα λόγια, δίχως την ντροπή της υποστολής της σημαίας δεν θα υπήρχε Μνημόνιο.


Οσο περίεργο κι αν φαντάζει σε όσους διέπονται από νοοτροπία «λογιστή», το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης των Ιμίων αποτελεί επείγουσα ανάγκη και βασική προϋπόθεση για την έξοδο από τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση της Ελλάδας.


Να μάθουμε τα πραγματικά περιστατικά, τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας, τους αυτουργούς της δολοφονίας των τριών αξιωματικών μας και τα «παζάρια» που έκανε η αντεθνική κυβέρνηση Σημίτη για να παραμείνει στην εξουσία.


Αφού διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της κρίσης των Ιμίων, τότε να αποδοθούν οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες σε εκείνους που πρόδωσαν την πατρίδα.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου