Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η CIA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΩΡΑ

Tα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επιβεβαιώνουν με απόλυτο τρόπο τις αποκαλύψεις ότι από τις αρχές της εβδομάδας βρίσκεται στην Αθήνα κλιμάκιο της CIA, το οποίο πραγματοποιεί αυτόνομη έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού...
Σήμερα έρχονται τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα οποία όχι μόνο μας επιβεβαιώνουν για την παρουσία ειδικών πρακτόρων της CIA στην Αθήνα, αλλά μιλούν και για επιχείρηση αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Πακιστάν και οδήγησε στη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Οι αυτόνομες έρευνες των Αμερικανών στην Αθήνα έχουν προκαλέσει...
εκνευρισμό στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αλλά και στο Μαξίμου.
Γιατί σε περίπτωση κατά την οποία οι Αμερικανοί φτάσουν πρώτοι στο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού, τότε το πλήγμα για το ελληνικό σύστημα ασφαλείας θα είναι τεράστιο, ενώ εγκυμονεί και ο κίνδυνος απαγωγής του καταζητούμενου τρομοκράτη από το κλιμάκιο των πρακτόρων της CIA.
Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.
Μάλιστα στελέχη της Κατεχάκη είναι αποφασισμένα να ζητήσουν τη βοήθεια Βρετανών πρακτόρων για να προλάβουν τους Αμερικάνους, στην τρελή κούρσα της καταδίωξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου