Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΛΑΠΑΣ... ΕΝΑΣ ΕΥΝΟΥΧΟΣ... ΚΙ ΕΝΑΣ ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ

Το άκουσα κι αυτό. Ο Σαμαράς δεν είναι λέει, αρκετά μεταρρυθμιστής. Ποιος το λέει; Το νέο τρίγωνο της κυβέρνησης που αποτελείται από ένα λαπά, έναν ευνούχο κι έναν ημίτρελο...

ypoyrgiko-symboylio

Βρείτε εσείς τίνος το μάτι γυαλίζει, ποιος έχει εμφανές κενό πάνω από τον καβάλο του παντελονιού και ποιος θεωρείται μέγας κατουρλής και φοβιτσιάρης. Εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι ότι Κυριάκος, Κωστής και Άδωνις υψώνουν τα στήθη. Τριανδρία δεν τους λες (δεν επαρκεί η τεστοστερόνη) και η λέξη τρίγωνο παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις. Τα τρία όμως αυτά παλικάρια...
της κυβέρνησης το έχουν πιάσει το παραμύθι: πολιτικός με μέλλον είναι μόνο ο τροϊκανός υπουργός. Όλα αυτά τα σιγοντάρουν διάφοροι Μπάμπηδες και διάφοροι κολεγιόπαιδες διευθυντές του γνωστού συγκροτήματος του Φαλήρου.
  
Το συγκρότημα αυτό παρά τα γλειψίματα και τις ρεβεράντζες δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τον Αντωνάρα Σαμαρά. Το γλυκό δεν έδεσε. Ο δε κολεγιόπαις Αλέξης αλληθωρίζει μονίμως προς το Μητσοτακέικο όταν δεν πρακτορεύει τον ξένο παράγοντα.

Το Φαληρέικο σκίζει λοιπόν τα σινιέ πουκάμισά του ότι δεν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις οπότε δώστου παραινέσεις προς Πρωθυπουργό και σπρωξίματα σε άρθρα και εκπομπές.
Είναι το ίδιο Φαληρέικο συγκρότημα που μπούκωσε τόσα χρόνια σε χορηγίες, διαφημιστικά πακέτα (αγάπη μου Τ.Τ.) και κυβερνητικές λοβιτούρες υπέρ των συμφερόντων του.
«Τριανδρία» και Φαληρέικο διαιωνίζουν την ξεφτίλα της εγχώριας πολιτικοοικονομικής κλεπτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου