Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Βόμβα από τον ευρωβουλευτή "ελεγκτή" της τρόικας για τον Αλέξη Τσίπρα: "Μία ώρα τον ρωτούσαμε και δεν απαντούσε τίποτα"... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/01/29/resized/KARAS_533_355.jpg

Ο ευρωβουλευτής που ανήκει στην επιτροπή που ερευνά το ρόλο της τρόικας στις χώρες με Μνημόνιο, Ότμαρ Κάρας μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και κυριολεκτικά τον κατακεραύνωσε με το γάντι όμως!

Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το γεγονός ερχεται να προστεθεί...
στην απαράδεκτη δήλωση Τσίπρα πως η παραβίαση του Συντάγματος είναι πράξη αποδεκτή στις δύσκολές περιστάσεις που περάσαμε... Δείτε σχετικά με αυτό στη σχτική μας ανάρτηση: 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΡΥΦΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΕ???

Ο κ. Κάρας μιλώντας στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής αποκάλυψε πως είχε συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Στρασβούργο. Όπως ο ίδιος είπε, εκεί τον ρωτούσαν για περισσότερο απο μία ώρα ποιά είναι η εμπειρία του ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, ποιοί είναι οι στόχοι του, ποιές είναι οι προτάσεις του και τι μπορεί να κάνει καλύτερα.

Και τότε ο κ. Κάρας άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν ισχυρίστηκε πως σε όλες αυτές τις ερωτήσεις ο κ. Τσίπρας επί μία ώρα δεν έλεγε τίποτα.

Σύμφωνα πάντα με τον ευρωβουλευτή το μόνο που είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι πως στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και επιθυμεί να του προσφέρει περισσότερες αρμοδιότητες στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά "καμία κριτική άλλης μορφής".

Και ο κ. Κάρας καταλήγει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ "το μόνο που είπε είναι πως θα μας στηρίξει στην έκθεσή μας". 

Δυστυχώς αλλά την αλήθεια για το τί σημαίνει και που θα οδηγήσει τον τόπο ο ΣΥΡΙΖΑ, την περιγράφουμε ενδεικτικά σε σχετική μας ανάρτηση: 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Και όλα δείχνουν πως επιβεβαιωνόμαστε πλήρως. Ακόμη το μελάνι δε στέγνωσε και η νέα βόμβα έσκασε ήδη...

Μόλις το θέμα αυτό έγινε γνωστό σήμανε συναγερμός στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για μείζον πολιτικό θέμα και αναμένεται σύντομα η αντίδρασή του.

Στην αίθουσα της Επιτροπής μόλις ακούστηκαν αυτά που είπε ο κ. Κάρας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασαν, καθώς επικράτησε σύγχυση με την πλειοψηφία των βουλευτών να πιστεύουν πως ο ευρωβουλευτής δεν είπε το όνομα του κ. Τσίπρα αλλά μίλησε για την Κύπρο.

Όταν το θέμα πήρε διαστάσεις αρχικά οι βουλευτές θεώρησαν πως πρόκειται για λάθος στη μετάφραση, αλλά σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Κάρας διευκρίνισε πως φυσικά αναφερόταν στον κ. Τσίπρα και πως δεν θα μπορούσε να αναφερθεί σε καμία περίπτωση σε μία χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικράτησε πως δημοσιογράφοι από τη Βουλή αναγκάστηκαν να μεταβούν σε ξενοδοχείο κοντά στη Βουλή όπου διέμενε ο κ. Κάρας προκειμένου να τους επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt στη συνάντηση που θα έχει την Πέμπτη το κλιμάκιο της Ευρωβουλής με τον κ. Στουρνάρα, ο κ. Ότμαρ Κάρας αναμένεται να επαναλάβει τη συγκεκριμένη θέση για τον κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου