Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Πρόκληση Τσαβούσογλου η απάντηση στη σύνεση και στο ρεαλισμό

''Να συνετιστεί'' ο Πάνος Καμμμένος λέει ο Τσαβούσογλου σχολιάζοντας την πτήση του Πάνου Καμμένου πάνω από τα Ίμια χθες  με την οποία τίμησε τους ήρωες που χάθηκαν το 1996. Ακόμη μια απίστευτη πρόκληση από την πλευρά της Τουρκίας και μάλιστα από τον επικεφαλής της Τουρκικής διπλωματίας...
 Πρόκληση Τσαβούσογλου: Να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του ο Καμμένος

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Χουριέτ κάλεσε ούτε λίγο, ούτε πολύ τον...
Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να “συνετιστεί” να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του φέρεται να λέει ο Τσβούσογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας υποπυργός Προκαλεί.


Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει επεισόδιο, λόγω αυτής της “προκλητικής” συμπεριφοράς και όπως λέει ο Αλλάχ φυλάξει, γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο αποκατάσταση δεν υπάρχει. 

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι "ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου