Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

Ο πρωθυπουργός είχε την παρθενική του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια ομιλία που πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «χαμένη ευκαιρία» για έναν πολιτικό που όφειλε να θέσει με τρόπο καθαρό, ζητήματα που αφορούν την αξιοπρέπεια της χώρας του και δεν το έκανε…


Πρόκειται για τον πλέον επιεική τρόπο με τον οποίο μπορεί να αξιολογήσει κανείς τη συνειδητή στάση ενός προσκυνημένου ηγέτη. 

Για ποια χαμένη ευκαιρία μπορεί να μιλά κανείς όταν αναφέρεται σε έναν πολιτικό, που έχει απεμπολήσει την προσωπική του αξιοπρέπεια, που αυτοξεφτιλίστηκε προσυπογράφοντας δήλωση υποταγής, και που με τη στάση του αυτοακύρωσε ακόμη και τη στοιχειώδη προσωπική του περηφάνια, αποστασιοποιούμενος ακόμη και από αυτόν τον προεκλογικό του λόγο???

Οι πολιτικοί που διαθέτουν προσωπικό πολιτικό ανάστημα και εθνική αξιοπρέπεια σε βαθμό που να σηματοδοτεί τους πολιτικούς τους χειρισμούς, δε χάνουν ευκαιρίες. Οι πολιτικοί που διαθέτουν προσωπική και εθνική αξιοπρέπεια δημιουργούν ευκαιρίες προκειμένου...
να μετατρέψουν τη φωνή της χώρας τους σε σημαία δικαίου στα διεθνή φόρα. Και τέτοιος πολιτικός δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς, είναι κλώνος της Σημιτογενούς εθνικής υποτέλειας και δουλικότητας, γι αυτό και η χθεσινή μέρα αναβίωσε σαν φάρσα την τραγωδία της αποφράδας ημέρας του 1996, και έτσι φτάσαμε από το κατάπτυστο «Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ» που ακούστηκε στο Ελληνικό κοινοβούλιο, από τον ολετήρα των Ιμίων, στο «Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση» που ακούστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, από τον αχυράνθρωπο της κατοχικής διοίκησης.
  • Ο Σημίτης ευχαρίστησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ, γιατί με τους χειρισμούς του επισφράγισε, όχι μόνο την ύπαρξη ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο, αλλά γιατί παράλληλα με αυτό απεμπόλησε την Εθνική κυριαρχία και νομιμοποίησε την απώλεια Εθνικών εδαφών.
  • Ο Σαμαράς ευχαρίστησε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συμμάχους μας, διότι χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος σε πολιτικές που οδήγησαν στην πλήρη κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας, και στην υλοποίηση ενός πρωτοφανούς σε ολόκληρο τον πλανήτη προγράμματος εθνοκτονίας σε βάρος του ίδιου του του λαού.

Και το χειρότερο απ όλα μέσα σ αυτόν το ορυμαγδό υποτέλειας και εθνικής ταπείνωσης, είναι πως ο πολιτικός άνδρας που βρέθηκε να τον ξεβρακώσει, να τον ξευτιλίσει, και να καταδείξει στην υφήλιο την πολιτική ποιότητα ενός ανδρός, που με τη θέλησή του χρησιμοποιήθηκε ως εφιάλτης σε βάρος της ίδιας του της χώρας, δεν ήταν κάποιος Έλληνας, αλλά ένας Βρετανός ευρωβουλευτής που σήκωσε ψηλά της αξιοπρέπεια του λαού μας ξεφωνίζοντας τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό για τη δουλοπρέπεια και την πολιτική του ανυποληψία.



Αυτή είναι κατάντια για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, και όχι μονάχα για κείνους που επέλεξαν να γίνουν δουλίτσες και θεραπαινίδες της κατοχικής διοίκησης.
  • Είναι κατάντια και για τη νεοταξίτικη «Αριστερά», που ενώ επιδιώκει να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, αποκρύπτει από τον Ελληνικό λαό πως το πλέγμα των κατοχικών θεσμών και δεσμεύσεων που οικοδομείται αδιάλειπτα εδώ και τέσσερα χρόνια, δε θα ανασταλεί με την αλλαγή του τιμονιέρη στο ναυάγιο ‘Η ΕΛΛΑΣ», αλλά προϋποθέτει πως: Σε μια νύχτα… με ένα νόμο… σε ένα και μοναδικό άρθρο… θα καταργηθούν το σύνολο των νόμων, νομοθετημάτων και λοιπών ρυθμίσεων που επιβλήθηκαν στη χώρα από τη συμμορία του Καστελόριζου και μετά. Και δυστυχώς για μία τέτοια πρωτοβουλία η νεοταξίτικη «Αριστερά» δεν δεσμεύεται.
  • Είναι κατάντια όμως και για την παραδοσιακή Αριστερά, που επαναπαυόμενη πίσω από τις δικαιωμένες της προβλέψεις για τον Καπιταλισμό, για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον πολιτικό τρανσεξουαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει να αρκείται σε νουθεσίες, να αρνείται να μιλήσει για εθνική προδοσία, και κυρίως να μην τολμά να αξιοποιήσει την ισχυρή οργανωτική της δομή προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες, που θα θέσουν στην κοινωνία την ημερήσια διάταξη του πανεθνικού ξεσηκωμού και θα καθορίσου ντε – φάκτο πολιτική ατζέντα, δρομολογώντας εξελίξεις – ντόμινο για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα ακυρώσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης και της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου