Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

AYTOΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ — ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

ΚΑΔΟΙ -ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα είκοσι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμάτων σε σημεία της Αττικής — Ο πρώτος θα είναι στο Γουδί… ( ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ).

Την εγκατάσταση 20 βυθιζόμενων κάδων απορριμάτων σε διάφορα σημεία της Αττικής θα έχει ολοκληρώσει μέχρι τον Απρίλιο ο δήμος Αττικής. Πρόκειται για ένα μέτρο που ξεκινάει από το Γουδi, όπου...
υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συγκέντρωσης απορριμάτων -και ιατρικών αποβλήτων- από τα δυο νοσοκομεία της περιοχής. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Καθημερινής», κάθε κάδος έχει μέγεθος 6 τετραγωνικά μέτρα και χωράει περί τα 20 κυβικά μέτρα συμπιεσμένα σκουπίδια, όσα δηλαδή 45 συμβατικοί κάδοι… 

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΝΕΩΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. 

Εξασφαλίζει πως δεν θα υπάρχουν οσμές από τα σκουπίδια, ούτε βέβαια αυτοί οι λόφοι σκουπιδιών που συχνά συναντάμε σε διάφορα σημεία της πόλης. Μέσω ειδικού συστήματος που θα ελέγχει την πληρότητα των κάδων, θα ειδοποιείται η υπηρεσία καθαριότητας και ειδικά φορτηγά θα σπεύδουν να αδειάσουν τους βυθιζόμενους κάδους. Σημειώνουμε ότι οι κάδοι θα έχουν και συναγερμό! 

Που θα τοποθετηθούν οι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμάτων; Στη Λεωφόρο Μεσογείων και Βασ. Σοφίας στον Πύργο Αθηνών, Υμηττού 123-125, στις οδούς Παπαδά και Άντερσεν, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, στα τρία νεκροταφεία της πόλης, στην οδό Αιγινήτου και Σισίνη, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Βουτάδων και σε άλλα σημεία που σε αυτή τη φάση καθορίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου