Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Περίεργη και ανησυχητική παρέμβαση από τις ΗΠΑ

Προειδοποιούμε εδώ και καιρό, πως ο αγώνας του Ελληνικού λαού για την υπεράσπιση της Εθνικής του αξιοπρέπειας και κατά του εκτρώματος των Πρεσπών, υπονομεύεται από έναν ύπουλο αντίπαλο που λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα στο μαλακό του υπογάστριο, και επιχειρεί να χτίσει προσωπική καριέρα, επενδύοντας στην πατριδοκαπηλία...


Είναι οι φορείς της ακροδεξιάς και διχαστικής ρητορικής, που εμφανίζονται σε μικρές οργανωμένες ομάδες μέσα στα συλλαλητήρια, και επενδύουν στο μίσος και στον αποπροσανατολισμό, προσφέροντας τα απαραίτητα άλλοθι για την κατασυκοφάντηση των αυθεντικών λαϊκών αγώνων.

Έχουμε επισημάνει την ανάγκη να τεθούν σε πλήρη και απόλυτη απομόνωση οι φορείς αυτών των αντιλήψεων, Η παρουσία των οποίων λερώνει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις, πριν καταστεί μη αναστρέψιμη η ζημιά την οποία προκαλούν.

Έχουμε μάλιστα απευθύνει δημόσια, με αποδέκτη ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, την «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» στη βάση της οποίας μπορεί να υπάρξει μια ευρύτερη πολιτική συμφωνία, φορέων, κινημάτων και προσωπικοτήτων, για ένα ρωμαλέο, αυθεντικό γνήσια λαϊκό πατριωτικό κίνημα, με αδιαπραγμάτευτο δημοκρατικό πρόσημο, που θα θέσει με πολιτικούς όρους το ζήτημα της πολιτικής ανατροπής και βεβαίως και της άμεσης ανατροπής στην πράξη του εκτρώματος των Πρεσπών.

Δυστυχώς… Όλοι σπεύδουν να κάνουν πλιάτσικο πάνω στην εφήμερη δόξα που παράγουν τα συλλαλητήρια, αδιαφορώντας για την μεγάλη τους ευθύνη, για όλα όσα ανέχτηκαν, και τα οποία ανατροφοδοτούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Χθες, είχαμε μια περίεργη παρέμβαση από την μεριά των ΗΠΑ, η οποία...
όχι μόνο συνιστά ευθεία εμπλοκή στις υποθέσεις που αφορούν τη χώρα μας, αλλά ουσιαστικά «δίνει το σήμα» για όλα όσα πρόκειται ν ακολουθήσουν.

Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι ο Λευκός Οίκος δια του αντιπροέδρου του Μάικ Πένς, προσέφερε την απόλυτη στήριξή του στους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων, Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, για την υλοποίηση της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Η απόφαση δε για τα τηλεφωνήματα στα οποία προέβη ο κ. Μάικ Πένς, σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι «πολιτική πράξη», και έχει στόχο να δείξει την πλήρη αμερικανική υποστήριξη των δύο ηγετών στο εσωτερικό των χωρών τους, καθώς στην Ουάσιγκτον θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν «εθνικιστική πολεμική».

Κρατείστε επίσης ένα ακόμη στοιχείο που έχει τη σημασία του και είναι ενδεικτικό για το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στη Βαλκανική, πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού, και με θύμα την Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση λοιπόν της αμερικανικής αντιπροεδρίας για το τηλεφώνημα στον κ. Τσίπρα, δεν υπάρχει αναφορά για τη «Μακεδονία».

Αντιθέτως ομιλεί για τη συμφωνία με τα Σκόπια. Στην ανακοίνωση για τη συνομιλία με τον κ. Ζάεφ η ανακοίνωση αναφέρεται στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Υπάρχει ακόμη κάτι που δεν καταλάβαμε;;;


Δείτε στα άρθρα που ακολουθούν το περιεχόμενο των σχετικών προειδοποιήσεών μας...

Η ευθύνη σας είναι πραγματική... Η δόξα είναι πέτσινη και παραμυθένια... Ξεκαβαλικέψτε και αναλογιστείτε αυτό που σας βαραίνει πραγματικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου