Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο τομέας Εθνικής Άμυνας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Γ.Γ. και όλων των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. προς τις οικογένειες των τεσσάρων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού... 
Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.
Που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντός τους στο σημερινό τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, που προήλθε από την πτώση ελικοπτέρου τύπου ΧΙΟΥΙ στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.
Εκφράζουμε επίσης την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στην...
οικογένειά της όσο και στην ίδια την υπαξιωματικό Βασιλική Πλεξίδα, που τραυματίστηκε και αυτή σοβαρά στο εν λόγω δυστύχημα.

Εκφράζουμε επίσης την αμέριστη συμπαράστασή μας και σε ολόκληρη την οικογένεια των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που επιχειρούν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, και χωρίς την ουσιαστική και αρμόζουσα στήριξη από την πολιτεία, στο δύσκολο έργο που επιτελούν για την υπεράσπιση της πατρίδας.
Αν και είναι ενωρίς για να απαντηθούν τα εύλογα ερωτήματα που δημιουργεί το σημερινό ατύχημα , που ήλθε μίαν ημέρα μετά τον χθεσινό θάνατο νεαρού στρατονόμου ύστερα από ατύχημα με όχημα τζιπ, καλούμε τους αρμόδιους πολιτειακούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, να ρίξουν άμεσα και άπλετο φως στη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, και στον εντοπισμό των αιτιών που βύθισαν τη χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις σε βαθύτατο πένθος.
Αθήνα 19 Απριλίου 2017
Ο τομέας Εθνικής Άμυνας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου