Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η Τουρκία έχει έτοιμη την πέμπτη φάλαγγα στα Σκόπια

Το τουρκικό κόμμα των Σκοπίων «Türk Hareket Partisi»- Κόμμα Τουρκικού Κινήματος-  καταδίκασε τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοβούλιο...


Σε ανακοίνωσή του με μεταδόθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι «παρά το σφετερισμό της εξουσίας από το VMRO-DPMNE, η νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία αποδείχθηκε ένα...

επιτυχές εργαλείο για την τελική ήττα του φασιστικού καθεστώτος».

«Το VMRO-DPMNE, χθες, έπαιξε το τελευταίο του χαρτί σε ένα έγκλημα που υποκίνησε με επίθεση στο Κοινοβούλιο. Καταδικάζουμε έντονα όλες τις επιθέσεις κατά των βουλευτών και των δημοσιογράφων, οι οποίοι με γενναιότητα και αξιοπρέπεια έπραξαν το καθήκον τους.

»Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να είναι νηφάλιοι και υπομονετικοί και να μην ενδώσουν στις προκλήσεις. Επίσης, απευθυνόμασθε στους νέους του VMRO-DPMNE να σταματήσουν την αντιδημοκρατική δράση τους και να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

»Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή στην ιστορία της ανεξάρτητης χώρας μας, η οποία αποκαθιστά τις δημοκρατικές αρχές.

Το κόμμα της Κίνησης των Τούρκων  συνεχάρη για την εκλογή του τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαλφέρι και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη και επαγγελματική απόδοση στο έργο του. Η χώρα επιστρέφει στη δημοκρατία», αναφέρει η ανακοίνωση των Τούρκων στα Σκόπια.
(novatv.mk)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου