Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν:Αλβανοί με σημαίες του ISIS σε αλβανικά χωριά

Ιταλικό δημοσίευμα που πιστεύεται ότι οι πληροφορίες του βασίζονται σε πηγή των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρει τον αυξανόμενο κίνδυνο της Ισλαμικής Τρομοκρατίας στην Αλβανία...


Συγκεκριμένα η «La Repubblica» σε άρθρο της  που έχει τίτλο: Τρομοκρατία, σημαίες του ISIS σε αλβανικά χωριά» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ιδιαίτερα στην ιταλική επαρχία της Απουλίας από... Αλβανούς τζιχαντιστές, τονίζοντας ότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί  στην Αλβανία έχει αυξηθεί σημαντικά.

«Έφηβοι από τα χωριά LeshnicaZagorcan και Rremen είναι σαν αυτούς που έκαναν την Ευρώπη να τρέμει.Είναι πιο επικίνδυνα από τον Almir Daci που κατάγεται από την Leshnica και έχει ριζοσπατικοποιήσει εκατοντάδες άτομα. Ο Almir Daci φέρεται νεκρός από τον περασμένο Μάρτιο στη Συρία», γράφει η «La Repubblica».

Το δημοσίευμα – σύμφωνα με την αλβανική ‘albeu.com’ δημιουργεί  την υποψία ότι πολλοί Αλβανοί που διαβιούν την Απουλία αποτελούν παράγοντα κινδύνου για τον ιταλικό πληθυσμό στην περιοχή αυτή.

Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι Αλβανοί που έχουν ενταχθεί στο Χαλιφάτο,  προέρχονται από τις νότιο-ανατολικές περιοχές της Αλβανίας.

Προσθέτει, ακόμη, ότι είναι γνωστό ότι Αλβανοί εμπλέκονται σε εγκληματικές ομάδες οι οποίες λειτουργούν κυρίως στην επαρχία του Μπάρι με τη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου