Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Απειλούν κι από πάνω την Ελλάδα οι Τούρκοι για 8 και επικαλούνται, αυτοί, το διεθνές δίκαιο

Έχουν μούτρα και μιλάνε από πάνω οι Τούρκοι εκδίδοντας και «αυστηρή» ανακοίνωση διότι η Ελλάδα δεν εξέδωσε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς...

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί τη μη έκδοση των οποίων στην Τουρκία αποφάσισε ο Άρειος Πάγος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγορεί την Ελλάδα πως που ευνοεί την «ατιμωρησία των εγκληματιών» και...
παραβιάζει τα δικαιώματα των θυμάτων του πραξικοπήματος, που στοίχισε τη ζωή σε 248 πολίτες και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 2193. Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ η απόφαση για τη μη έκδοση των οκτώ στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα αντίκειται στο διεθνές δίκαιο, το οποίο, όπως είναι γνωστό, η Τουρκία σέβεται απόλυτα. 

«Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά εμφανίζεται απρόθυμη να ανταποκριθεί στις ελάχιστες απαιτήσεις για την καταπολέμηση τη τρομοκρατίας και του εγκλήματος», αναφέρει το ΥΠΕΞ του κράτους τρομοκράτη και εγκληματία που έχει αιματοκυλήσει την περιοχή πολλάκις και εξακολουθεί να το πράττει. 


Οι άθλιοι της Άγκυρας μάλιστα δεν διστάζουν να απειλήσουν την Ελλάδα, αναφέροντας πως η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους οκτώ θα έχει επίπτωση στις διμερείς σχέσεις που άλλωστε είναι άψογες τόσα χρόνια. «Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη δίωξη των εγκληματιών, επιστρατεύοντας κάθε διαθέσιμο μέσο κατά της απόφασης του ελληνικού δικαστηρίου. Αυτή η απόφαση, που πιστεύεται ότι ελήφθη με πολιτικά κίνητρα, θα αξιολογηθεί επίσης εκτενώς σε σχέση με τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και στην συνεργασία κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ, με περισσό θράσος, ίδιο γνώρισμα της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου