Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Η Συρία καταγγέλλει το Ισραήλ για επίθεση σε αεροδρόμιο- απειλεί με αντίποινα

Η Συρία την Παρασκευή κατηγόρησε το Ισραήλ για μια σειρά εκρήξεων που έλαβαν χώρα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στα δυτικά προάστια της Δαμασκού κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση της Συρίας...


Σύμφωνα με τις κατηγορίες, το Ισραήλ επιτέθηκε στο αεροδρόμιο αλ Μαζέχ με πυραύλους.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA ανέφερε ότι... το Ισραήλ εκτόξευσε πυραύλους από το ισραηλινό έδαφος, από περιοχή που βρίσκεται στα βόρεια της Θάλασσας της Γαλιλαίας.

«Στις 03:00 ο εχθρός (ισραηλινός στρατός) εκτόξευσε αρκετούς πυραύλους επιφανείας – επιφανείας από το κατεχόμενο έδαφος», ανέφερε το SANA,  επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.

Η πηγή ανέφερε ότι η επίθεση αυτή θα έχει ‘επιπτώσεις’ με επιθέσεις κατά  του Ισραήλ.

Σύρος στρατιωτικός αξιωματούχος  χαρακτήρισε  την υποτιθέμενη ισραηλινή πυραυλική επίθεση  ως μέρος «μιας απελπισμένης προσπάθειας από τον εχθρό για την υποστήριξη των τρομοκρατικών ομάδων προκειμένου να τονώσει το χαμηλό ηθικό τους».

Σύμφωνα με το ισραηλινό κανάλι “i24 news.tv” ο στρατός του Ισραήλ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα αυτά, σύμφωνα με την πολιτική του να μην σχολιάζει τις όποιες αναφορές των στρατιωτικών επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου