Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

«Ο ελληνικός στρατός έχει περίπου 12 χιλιάδες νεοσύλλεκτους Αλβανούς»

Στις τάξεις του ελληνικού στρατού υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Αλβανών. Στον  ελληνικό στρατό υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες νεοσύλλεκτοι Αλβανοί. Στο σύνολο των 86 χιλιάδων στρατιωτών της Ελλάδας, οι 12 χιλιάδες είναι  κληρωτοί αλβανικής εθνικότητας...


Τα δεδομένα αυτά δημοσιεύει ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα , Ρόμπερτ Γκόρο στην εκπομπή «Οπίνιον» της τηλεόρασης των Τιράνων  TV Klan.

«Οι Αλβανοί που δεν έχουν τελειώσει ανώτατη εκπαίδευση, έχουν καταταγεί για την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στο στρατό της Ελλάδας, είναι... περίπου 12 χιλιάδες, οι οποίοι ζούνε στην Ελλάδα και βρίσκονται σήμερα στις τάξεις του ελληνικού στρατού. Οι στρατιώτες που σχημάτισαν με τα χέρια τους το έμβλημα της αλβανικής σημαίας ήταν μέλη της φρουράς της Δημοκρατίας της Ελλάδας», δήλωσε ο Γκόρο.

Οι φωτογραφίες των νεαρών Αλβανών, ως Έλληνες στρατιώτες, ελήφθησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος για να επιβεβαιώσουν το φρόνημα και την εθνικότητά τους, αφού είχαν ως φόντο τη Μεγάλη Αλβανία, όπως διατείνονται τα ελληνικά ΜΜΕ, σημειώνει η τηλεόραση Sitel των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου