Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Αρνούνται πεισματικά να φορέσουν βρακί για να μη χάνουν πολύτιμο χρόνο

Έτσι και γκαστρώσεις την πολιτική σκέψη της "πρώτη φορά Αριστεράς" ξερνά μπακακάκια - Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού αίφνης σήμερα μετά από ραγδαίες ανατροπές, αυτή η "αριστερά", έρχεται να μας δώσει πίσω τη ζωή μας...

Persona non grata ο Πωλ Τόμσεν για την κυβέρνηση - Είναι εμπαθής


Μάθαμε λοιπόν σήμερα - συνεπικουρούμενοι κι από τις φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις - πως αυτό που ζούμε επί επτά συναπτά έτη, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά ένα ατυχές καψόνι της ιστορίας. 

Δεν υπήρξε βρώμικο σχέδιο... Δεν υπήρξαν προσκυνημένες κυβερνήσεις... Δεν υπήρξαν δουλικά και πρόθυμα ανδρείκελα που...
αρνούνται πεισματικά να φορέσουν βρακί για να μη χάνουν πολύτιμο χρόνο... Δεν υπήρξε πλιάτσικο σ αυτή τη χώρα... Ούτε στον πλούτο της... Ούτε στη ζωή μας... Δεν υπήρξαν συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές που θέλησαν να βάλουν τα πάντα στο χέρι σ αυτό τον τόπο... Τίποτε απ όλα αυτά δεν υπήρξε...

Ολόκληρη η χώρα... Τέσσερις δωσίλογες κυβερνήσεις και ολόκληρο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα, παρασύρθηκαν από την εμπάθεια του κ. Τόμσεν. Και το ανακάλυψε η γάτα Ιμαλαϊων που ηγείται της "αριστερής" κυβέρνησης του τόπου μας.

«Είναι προφανές ότι, σε περίπτωση του το ΔΝΤ παραμείνει στο κουαρτέτο και στο ελληνικό πρόγραμμα, η κυβέρνηση δεν θέλει επ' ουδενί θα είναι ο Πώλ Τόμσεν το πρόσωπο που θα κινεί τα νήματα σ' αυτή τη διαπραγμάτευση. Δρα αυτονομημένα και με εμπάθεια έναντι της ελληνικής πλευράς» λένε κυβερνητικοί αξιωματούχοι και τονίζουν ότι έχουν εκφράσει τις ενστάσεις του για το πρόσωπο του Τόμσεν εδώ και πολύ καιρό.

Και καλά ο Τόμσεν... Εμπαθής και ανεπιθύμητος... Συμφωνούμε... Με τα μέτρα που επέβαλε επτά ολόκληρα χρόνια τι θα γίνει???

Θα τα ακυρώσει η κυβέρνηση της "αριστεράς" η μ αυτά ισχύει το "ο γέγονε... γέγονε"???

Ερώτηση: Υπάρχει κανένας αφελής που δεν κατάλαβε ότι δεν υπάρχουν μονάχα κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις, αλλ΄αυπάρχουν και κατά παραγγελία αποκαλύψεις???



Για περισσότερα διαβάστε το σχετικό μας άρθρο με τίτλο: "Δραματική επιβεβαίωση - Γιατί επιχρυσώνουν ξαφνικά ένα μπακιρένιο σούργελο??? "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου