Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η βόμβα έσκασε - Μυστική συμφωνία και ξαφνική ανατροπή αλλάζει τα πάντα στο τραπεζικό σύστημα - Έκτακτη σύγκλιση του EUROGROUP για την αποπομπή της Ελλάδας

Tελικά ζούμε στην χώρα της γελοιότητας, του παραλόγου, και της παραφροσύνης. Όποιος άνθρωπος είναι σοβαρός, και θέλει να τον παίρνουν και σοβαρά μάλλον η ζωή του θα είναι δραματική. Ο λόγος για.....την βόμβα που έσκασε...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΟΣ

της ΕΛΕΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Σύριος μεγαλοεπιχειρηματίας ανοίγει τράπεζες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Πριν καταστραφεί το τραπεζικό σύστημα της Συρίας από τον πόλεμο, οι ισλαμικές τράπεζες πλούτιζαν και άνθιζαν από τον πλούτο του πετρελαίου.

Σύμφωνα με το Κοράνι απαγορευόταν η επιβολή τόκων, και...

οι δανειολήπτες θεωρούνταν σαν καταθέτες και τους αντιμετώπιζαν ως μετόχους.

Ένας εκ των ιδιοκτητών τράπεζας με τουλάχιστον 80 και άνω πετρελαιοπηγές στην κατοχή του, και με κεφάλαια από το Μπαχρέειν και Κουβέιτ, ανοίγει τράπεζες στις προαναφερθείσες περιοχές.
Η συμφωνία έκλεισε μια μέρα πριν κάνει την περιβόητη δήλωση ο κ Δημήτρης Μάρδας υπουργός εξωτερικών. Μάλιστα υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να δώσει ανάσα στην οικονομία!

Η κυβέρνηση όπως ήταν αναμενόμενο τρίβει τα χέρια της,το κυριότερο και ευχάριστο είναι ότι θα δουλέψουν μόνο Έλληνες!!!

Η σχετική εγκύκλιος βρίσκεται ήδη στις κατά τόπους υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ, εκεί όπου θα γίνονται και οι αιτήσεις, στη βάση ενός καινοτόμου προγράμματος αξιολόγησης προσλήψεων που εκχωρήθηκε στον οργανισμό από τη διοίκηση της τράπεζας. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το υπό εφαρμογήν καθεστώς των αμοιβών, δεν εμπίπτει στα προβλεπόμενα από την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης, και επιπλέον - καθ υπέρβαση κάθε προγενέστερου δεδομένου - θα τηρηθεί η πολιτική της τράπεζας, σύμφωνα με την οποία το "εμπορικό πλεόνασμα" θα διατίθεται σε όποιον εργαζόμενο το θελήσει, (όσο του αναλογεί) σε δολάρια!!!

ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου