Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ξύπνησαν Επιτέλους …Και έβγαλαν τους «Φονιάδες των Απάτσι» μέσα στη νύχτα! (φώτο)

Ένα από τα φονικότερα όπλα που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός είναι αναμφίβολα και τα Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού που είναι ότι ποιο ικανό έχουμε να παρουσιάσουμε στο Πεδίο της Μάχης...

2-18

Αφού ο Στρατός μας χρησιμοποιήθηκε από Επόπτης Μαγειρείων και καθαριστής Στρατοπέδων για Λαθρομετανάστες, κάποιοι ευτυχώς ακόμη και τώρα ξύπνησαν από... 

τον λήθαργο που έχει πέσει η χώρα ,να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα προβλήματα των Λαθρομεταναστών και έστειλαν τα επιθετικά Ελικόπτερα να εκτελέσουν Βολές μέσα στη Νύχτα!


3-20

Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ούτε που και πως ,αλλά διατάχθηκε να εκτελεστεί 4ήμερο επιχειρησιακής Εκπαίδευσης με εκτέλεση και νυχτερινών Βολών και αυτό είναι από τα καλύτερα νέα που ακούσαμε τους τελευταίους μήνες ! Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού !

4-17

Ευρίσκεται σε εξέλιξη τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 1ΗΣ Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1Η ΤΑΞΑΣ). Στο πλαίσιο της δραστηριότητας εκτελούνται, μεταξύ άλλων, βολές Επιθετικών Ελικοπτέρων.


5-17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου