Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Κόλαση στο Αιγαίο: Υπερπτήσεις πρόκληση σε Οινούσες και Παναγιά

Κόλαση στο Αιγαίο με νέες προκλητικές υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσες και την Παναγιά δημιουργούν οι Τούρκοι, δύο ώρες μετά την υπέρπτηση από δύο τουρκικά μαχητικά F-16 πάνω από τη νήσο Μεγίστη μόλις 8 λεπτά μετά την αναχώρηση του ΥΕΘΑ, Πάνου Καμμένου από το νησί...


Αυτή τη φορά, στις 10:43πμ ένας σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησε 5 υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσες και την Παναγιά.

Συγκεκριμένα, στις 10:43πμ, 10:48πμ, 10:59πμ τα 2 τουρκικά μαχητικά εκτέλεσαν υπέρπτηση πάνω από τις Οινούσες σε...
ύψος 25,000 ποδών και στις 10:51πμ ένα τουρκικό μαχητικό F-16 εκτέλεσε υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Παναγιά σε ύψος 25,000 ποδών. Στη συνέχεια, στις 11:00πμ ο τουρκικός σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών.

"Ψευτοτσαμπουκάδες" χαρακτήρισε τους Τούρκους ο ΥΕΘΑ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δηλώνοντας πως "όπως και κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας αναχαίτίζουν αποτελεσματικά τους τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες".

Στην ανάρτηση του ο ΥΕΘΑ έχει συμπεριλάβει και ένα βίντεο από το οποίο φαίνεται μια ΤΠΚ του Πολεμικού Ναυτικού να δένει στο λιμάνι του Καστελόριζου.

"Η ΤΠΚ του Πολεμικού μας Ναυτικού ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα μαζί με τους άλλους υπερασπιστές του Αιγαίου της ΔΑΝ Μεγίστης δένουν με τους Ακρίτες του μαγευτικού Καστελόριζου. Σήμερα όπως κάθε ημέρα οι πιλότοι της ΠΑ αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τους τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες", αναφέρει στην ανάρτηση του ο ΥΕΘΑ.

ON ALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου