Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Για την μεγάλη ιστορική ρεβάνς του Δημοκρατικού - Πατριωτικού κινήματος

Οι ΕΥΧΕΣ φυσικά έχουν την αξία τους και πρέπει να δίνονται, αλλά ξεχωριστή θέση οφείλει να έχει στη δράση μας και στους σχεδιασμούς μας ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ. Η χρονιά που έρχεται ΔΕΝ θα είναι καλύτερη για την πατρίδα μας…


Είναι η χρονιά που η δουλοπρέπεια θα αφήσει το ματωμένο αποτύπωμά της στο κουφάρι της χώρας. Η τραγική παρέα που κυβερνά έχει πάρει τις αποφάσεις της, και τα μηνύματα από το γεωπολιτικό μας περίγυρο, προδιαγράφουν πολύ δυσάρεστες εξελίξεις. 

Το Σκοπιανό θα είναι απλά η αρχή. Η «επίλυσή» του ωστόσο – όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή – είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου μέσα από το οποίο ενεργοποιείται ο γεωπολιτικός ακρωτηριασμός της χώρας.

Η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της συνολικής γεωπολιτικής της κατάρρευσης, και αυτή η λαίλαπα ΔΕΝ αντιμετωπίζεται με κραυγές και θεατρινισμούς στους οποίους καταφεύγουν οι καρικατούρες της πατριδοκαπηλείας.

Σε αυτή την κατάσταση οδηγηθήκαμε γιατί η πολιτική ελίτ που διαχειρίζεται την τύχη του τόπου, αισθάνθηκε πως έχει λυμένα τα χέρια της, και υποτίμησε τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ του λαού μας… Και δεν τα υποτίμησε απλά. Τα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ επιδεικτικά…

Και το χειρότερο όλων, ήταν πως απετόλμησε να...
στοχοποιήσει την αγνότητα και την αυθεντικότητά τους… Να κατασυκοφαντήσει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ φυσιογνωμία τους. 

Σ αυτό το βρώμικο, όσο και ανέντιμο σχέδιο μέσα από το οποίο στοχοποιήθηκε η ιστορική αξιακή παρακαταθήκη της Ελληνικής κοινωνίας, πολύτιμος «συμπαραστάτης» υπήρξε και η προσχηματική πέμπτη φάλαγγα των εργολάβων της πατριδοκαπηλίας, που διασφάλιζε κάθε φορά τα βολικότερα άλλοθι, με τρόπο δόλιο και υπονομευτικό.

Μιλάμε για τον γνωστό συρφετό των τυχάρπαστων και των καιροσκόπων, οι οποίοι με τα τερτίπια τους, με την ανευθυνότητά τους και τις κραυγές τους τις ανιστόρητες, ροκάνιζαν, αποδυνάμωναν, κατασυκοφαντούσαν και ευτέλιζαν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ του αυθεντικού γνήσια λαϊκού πατριωτικού κινήματος του Ελληνικού λαού, και υπονόμευαν στην πράξη την ΕΝΟΤΗΤΑ του.

Από κοντά και οι υποκριτές των ίσων αποστάσεων, που προσκύνησαν τον εθνομηδενισμό, και δεν βρήκαν το κουράγιο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ούτε όταν η μαθητική νεολαία αιφνιδιάζοντας τους πάντες, απέδειξε πως δεν ενσωματώθηκε στον αξιακό εκφυλισμό, και διατήρησε άσβεστη την αγάπη της για την πατρίδα και το ενδιαφέρον της για το μέλλον του τόπου μας.

Το 2019 θα είναι η χρονιά που ενώ ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ και τυπικά οι πράξεις της κορυφαίας εθνικής μειοδοσίας, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ταυτόχρονα οι κρίσιμες προϋποθέσεις για την ανάταξη του Δημοκρατικού – Πατριωτικού κινήματος και την οργανωτική του προετοιμασία, προκειμένου να πάρει την ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΡΕΒΑΝΣ, και τις τύχες της χώρας στα στιβαρά του χέρια.

Είναι προφανές ότι αυτό δε θα συμβεί με πρωταγωνιστές τα αμφιλεγόμενα «ΑΝΕΚΔΟΤΑ» και το τσίρκο των «ΕΜΠΝΕΥΣΤΩΝ», ούτε βεβαίως με τα καραγκιοζηλίκια των γνωστών «ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ» και των αβανταδόρων που τα στήριξαν, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στον εκφυλισμό των αγώνων.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΡΕΒΑΝΣ, προϋποθέτει πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θα αναγνωρίζουν στην κοινωνία ρόλο διακριτό, μακριά και πέρα από τους θεατρινισμούς με τις σκιές και τις πέτσινες μαριονέτες του συστήματος. Αυτή η ιστορική ρεβάνς προϋποθέτει…
  • Συνολική πολιτική πρόταση που θα οριοθετεί τη φυσιογνωμία της πολιτικής ανατροπής…
  • Αδιαπραγμάτευτη πολιτική στόχευση που θα εκπέμψει μηνύματα ξεκάθαρα σε ολόκληρη τη Διεθνή κοινότητα. Και…
  • Αποτελεσματική οργανωτική διάρθρωση, που θα μπορεί να αποπνέει δυναμική πραγματική ενότητας στην πράξη και αταλάντευτου πολιτικού προσανατολισμού.
Η κλεψύδρα για την πατρίδα μας έχει αδειάσει. Η κοινωνία μας έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα από όλες αυτές τις φίρμες που έκαναν πασαρέλα στις παρυφές του συστήματος, και την επόμενη στιγμή έπνιγαν στα βρωμερά απόνερα τις προσδοκίες των ανθρώπων.

Δεν υπάρχει άλλη ανοχή… Δεν υπάρχει άλλος χρόνος που μπορεί να θυσιαστεί στο βωμό μιας απροσδιόριστης προσδοκίας.

Κι ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποθέματα ανοχής και αναποφασιστικότητας στα μυαλά τμημάτων του λαού μας, σίγουρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοια αποθέματα, για την ίδια την ιστορία που αναλαμβάνει πλέον ρόλο πρωταγωνιστικό.

Τις επόμενες μέρες, θα δοθούν στη δημοσιότητα 26 σημεία που μπορούν να συνθέσουν το πλαίσιο της πολιτικής πάλης του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος, καλώντας τους πάντεςΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝαλλά ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ... Να γίνουν οι ίδιοι ηγέτες, ώστε να χτίσουμε το μήνυμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την επόμενη περίοδο, επείγει να δημιουργήσουμε ένα ΡΩΜΑΛΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, με πρώτιστη επιδίωξη να απαιτήσει από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, να δηλώσουν προκαταβολικά πως ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ από αυτή την κυβέρνηση και από αυτή τη Βουλή, και να το δηλώσουν με ευθύνη και με αποδέκτη πριν απ όλα την ίδια την ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Η κλεψύδρα κυριολεκτικά άδειασε… Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ χαμένης ημέρας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου