Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Η στρογγυλοποίηση της Μπακάλαινας και τα πολιτικά καλικατζάρια

Ενεργοποιούνται και πάλι οι πένες του αποπροσανατολισμού, με σκοπό να επαναφέρουν την Σαλβινιάδα στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Μάλιστα αυτή τη φορά το επιχειρούν επιστρατεύοντας τις κλασικές μεθόδους της επιθετικής επικοινωνίας…

μέλους της ΠΓ του 'Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

«Στρατηγική νίκη» λοιπόν με άξονα το δύο (2)…
Έτσι βάφτισαν το αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης της Ιταλικής κυβέρνησης με το Ευρωιερατείο, για το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. 
  • Με 2,01% η στρατηγική νίκη είναι του Σαλβίνι… 
  • Με 1,99% η στρατηγική νίκη θα ήταν της Βερολινέζικης παρέας.
Κάπως έτσι στήνονται οι σικέ «στρατηγικές αντιπαραθέσεις» στο ακριβοπιτουριστάν, αρκεί το θέατρο να συνεχίσει να παίζεται εντός των τοιχών.

Στο βαθμό πάντως που η «στρατηγική αντιπαράθεση» κρίνεται στην στρογγυλοποίηση της μπακάλαινας και το συνολικό θεσμικό πλαίσιο που διέπει το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα παραμένει αλώβητο, και μαζί με αυτό παραμένει στο απυρόβλητο και η τραπεζική παντοδυναμία… Τότε ελάχιστα απέχουμε από...
την προτροπή να φωνάξει ο Ιταλικός λαός το γνωστό «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ», κουβαλώντας νερό στον πολιτικό ρεφενέ του Σαλβίνι.

Είναι προφανές πως όποιοι θεωρούν «ΝΙΚΗ» τη στρογγυλοποίηση της μπακάλαινας, και μάλιστα «ΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ», έχουν διαλέξει στρατόπεδο και το στρατόπεδο αυτό ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με κείνο στο οποίο οφείλει να συμπαρατάσσεται μαζικά η Ιταλική κοινωνία.

Η πραγματική ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗ για όλους αυτούς, στην οποία βεβαίως συμμετέχει ΚΑΙ ο Σαλβίνι, είναι ο εγκλωβισμός της Ιταλικής κοινωνίας και μέσω αυτής ΚΑΙ την Ελληνικής, σε πέτσινες συμβιβαστικές λογικές και παραπλανητικές αυταπάτες.

Διότι όταν ο διαχειριστικός κομπογιαννιτισμός βαφτίζεται «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗ», τότε ο πραγματικός κερδισμένος δεν είναι οι λαοί.

Ο πραγματικός κερδισμένος είναι όλα όσα εκπροσωπεί το ευρωιερατείο και τα πολιτικά καλικατζάρια του, τόσο στο επίπεδο των θεσμών όσο και στο επίπεδο του εκφασισμού της Οικονομίας, αφού καλλιεργείται κουλτούρα συμβιβασμού και πανηγυρισμών για τα επουσιώδη και τα δευτερεύοντα, και παραμένει αλώβητος ο σκληρός πυρήνας της δομημένης πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, εξασφάλισε προκαταβολικά τα ισοδύναμα που ήθελε σε απόλυτους αριθμούς, έτσι για να είναι όλοι κερδισμένοι.

Και η παντοδυναμία τους… Και οι αυταπάτες μας… Και ο Σαλβίνι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου