Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Γκρούεφσκι καλεί τους Σλάβους των Σκοπίων σε εξέγερση

Ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, σε συνέντευξή του στις ειδήσεις του καναλιού 5 (Κανάλ 5) προέτρεψε και πάλι το λαό να υπερασπισθεί τη χώρα...


Ο Γκρούεφσκι είπε χαρακτηριστικά ότι πιθανόν το κράτος όπως το γνωρίζουμε  να μην συνεχίσει να υπάρχει. «Είναι απαραίτητο ο λαός να...
προστατεύσει το κράτος, επειδή το κράτος μπορεί να μην συνεχίσει να υπάρχει. Δεν το λέω εγώ, απλώς επαναλαμβάνω (λόγια άλλων), εάν το κράτος δεν προστατευθεί από τους ανθρώπους, δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. 

Όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να τους επιτραπεί να σχηματίσουν κυβέρνηση, θα εκδώσουν νόμο για τη γλώσσα και τότε θα είναι αργά για γυρίσουμε πίσω. Προειδοποιώ ότι εάν σχηματισθεί κυβέρνηση, αυτή θα ξεπλύνει τους εγκεφάλους των κατοίκων. Το VMRO είναι δυνατό, αλλά όχι για την προστασία του κράτους, αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο λαός», δήλωσε ο Γκρούεφσκι.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ, ότι θέλει να αποκρύψει «τα εγκλήματά του» για να μην πάει φυλακή, όπως είπε. (shqiperiaime.al)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου