Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Απίστευτο :Έμπλεξαν με τους «Κουζουλούς» της 115 …Οι Τούρκοι Χειριστές & Αμόλησαν «flare» Κατατρομαγμένοι

Οι Έμπειροι Τούρκοι Χειριστές των F-16 έχουν αποστρατευτεί ή έχουν εκδιωχθεί και ο κίνδυνος ενός  Θερμού Επισοδειου στο Αιγαίο, είναι …»Προ των Πυλών «και σε αυτό συναινεί και στο σημερινό Επικίνδυνο  Επεισόδιο που συνέβη δυτικά των Ψαρών!!!...
veteranos.gr
Η ώρα θα ήταν 12:15 όταν ένα ζεύγος  Ελληνικών Μαχητικών F-16 εντόπισαν ένα ζεύγος Τούρκικων Μαχητικών τύπου F-16 που έκανε...
Παραβιάσεις στο Κεντρικό Αιγαίο και είχε την ατυχία να είναι Οπλισμένο !
Οι «Κουζουλοί της 115 ΠΜ»  από την Βάση της Σούδα  που ήταν στον αέρα για άλλη αποστολή ,έλαβαν διάταξη Μάχης και έβαλαν στη μέση τα Τούρκικα εμπλέκοντας άμεσα τα Τούρκικα χωρίς προειδοποίηση ….οι Τούρκοι μετά από σύντομη αερομαχία έφευγαν καταδιωκόμενοι τα τα Ελληνικά Μαχητικά !
Φοβούμενοι δε την στόχευση και το «LOCK & KILL» από τα Ελληνικά Μαχητικά οι Τούρκοι  καταδιωκόμενοι αμόλησαν στην κυριολεξία «flare» (αντίμετρα καπνού-θερμότητας)..Και αυτό είναι πολύ σοβαρό αφού αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας , ότι  ο τρόμος είναι απλωμένος στα Τουρκικά Πληρώματα στο Αιγαίο !!
Οι έμπειροι Τούρκοι πιλότοι «έχουν αποστρατευθεί ή εκδιωχθεί», τώρα τα αεροσκάφη τα πιλοτάρουν «πιτσιρικάδες φοβισμένοι», με «ελάχιστη πείρα», λένε αναλυτές και μάλλον έχουν δίκιο…Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τελευταία!
Πριν την αναχαίτιση και την Εμπλοκή οι Τούρκοι  Χειριστές των 2 F-16 είχαν προβεί σε 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου και σε μια Παράβαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου