Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πέφτω από τα σύννεφα... Αυτός ο κιαρατάς λέει ψεύτη τον πρωθυπουργό μας

Πριν καλά – καλά προλάβει να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε ήδη να σκορπάει τα λεφτά που θα μπουν στα κρατικά ταμεία...
Alexis Tsipras, head of the anti-bailout Syriza party, speaks during a financial conference in Athens on Tuesday, Dec. 2, 2014.  Tsipras said that Greece?s battered economy could not recover unless the money owed to other Eurozone country?s was cut significantly. The leader of Greece?s popular left-wing opposition says he will demand a massive debt haircut from bailout lenders if his party comes to power in a possible snap election early next year. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Χέσε μέσα Αλέξη... Δεν έχουν σκοπό αυτοί να σ αφήσουν να πεις μια αλήθεια
Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι τα 246 εκατ. ευρώ που αποκτήθηκαν από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών θα..
πάνε με έκτακτες δράσεις στις ευπαθείς ομάδες.
Στο λόγο του αυτό έρχεται να αντικρούσει η Κομισιόν μέσω του Μαργαρίτη Σχοινά ο οποίος έλεγε ότι πρόκειται για μνημονιακή υποχρέωση η συγκέντρωση εσόδων από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.
Ο κ. Σχοινάς ερωτηθείς για την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών καναλιών, είπε ότι το μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εκκινήσει έναν διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των τηλεοπτικών αδειών, τονίζοντας ότι τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων.
«Ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει με σεβασμό στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και καθώς δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση σχετικά με τον διαγωνισμό, δεν έχει γίνει και καμία συζήτηση με τους θεσμούς», πρόσθετε.
Υ.Γ. Πέφτω από τα σύννεφα... Τον είχα πιστέψει... Μάρτυς μου ο Θεός και η πρωϊνή μου ανάρτηση...

Τσιπροτανίλ... Υποσχέσεις με κύρος - Η άλλη αξία στην πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου