Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Πολιτικοί απατεώνες μόνο θα έστηναν ένα τέτοιο σκηνικό

Η χώρα έχει πιάσει πάτο, πάτο ηθικό, καθώς όσα ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια και τα σχολιάζαμε αρνητικά, ωχριούν μπροστά σε όσα κάνει αυτή η κυβέρνηση, τα οποία δεν έχουν προηγούμενο. Το σκηνικό στήθηκε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας…
Εκεί πήγαν χθες το πρωί εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star προκειμένου να παρακολουθήσουν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης στην...
τριήμερη διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων αδειών, ενώ στο ΣτΕ διεξαγόταν η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι ίδιοι τηλεοπτικοί σταθμοί.
Οι 66 ώρες της διαδικασίας καταγράφηκαν συνολικά από 42 κάμερες, άρα υπάρχει τηλεοπτικό υλικό 2.772 ωρών. Είχαν πει ότι από αυτό δεν θα παραδοθεί στους εκπροσώπους ό,τι σχετίζεται με προσωπικά στοιχεία. Είχαμε φοβηθεί μήπως τους κατέγραφαν και… στην τουαλέτα. Διόλου απίθανο με τα τεχνικά μέσα που διατίθενται.
Όμως, ακόμα και ταινία ερωτικού περιεχομένου να γυριζόταν δεν θα κατάφερναν να μειώσουν τις ώρες που παρέδωσαν σε μόλις οχτώ! Και για να μην πούμε 8 από 2.772 ώρες, να πούμε 8 από τις 66… Πάλι είναι ελάχιστες και θα πρέπει να δικαιολογηθούν.
Η δικαιολογία που βρήκαν απίθανη! Ήταν λέει μυστικοί αστυνομικοί που περιφέρονταν εκεί και δεν πρέπει να αποκαλυφθούν τα πρόσωπά τους! Ρε άθλιοι, ούτε επί Σοβιετικής Ένωσης δεν γίνονταν αυτά! Και σα να μην έφτανε κι αυτό, «χάλασαν» τα μηχανήματα και οι εκπρόσωποι δεν είδαν ούτε ένα λεπτό!
Οι νομικοί σύμβουλοι μίλησαν για παρωδία και εμπαιγμό, αυτή του Star μάλιστα, ζήτησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα να υποβάλει ένσταση επί της διαδικασίας, αλλά της δήλωσαν αδυναμία, επειδή λέει είχε κλείσει το πρωτόκολλο! «Μα καλά, απατεώνες είμαστε;», που είχε πει σε μια από τις δημοφιλέστερες αποστροφές του λόγους της η Θεανώ Φωτίου η οποία – αποστροφή! – κάνει… καριέρα σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου