Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η Τουρκία θέλει να επιβάλει στη Δύση τη δική της βαρβαρότητα - Διαβάστε και κοιτάξτε το βίντεο, για να δείτε το γιατί!

Από την ημέρα που έγινε το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, οι συγγενείς καθώς και οι δικηγόροι του έγκλειστου στη φυλακή του Ιμραλί, Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, έχουν να έλθουν σε επαφή με οποιονδήποτε τρόπο μαζί του...


Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την πληροφορία που δημοσιοποιήθηκε από τα χείλη του προέδρου του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP), Σελαχατίν Ντεμιρτάς, ότι το βράδυ του πραξικοπήματος, πραξικοπηματίες προσπάθησαν να...

προσγειωθούν στο Ιμραλί και αποκρούστηκαν μετά από συμπλοκή με την τοπική φρουρά, έχει εμβάλει σε ανησυχία τους Κούρδους, για την κατάσταση του Ηγέτη των Κούρδων, Άπο, ενώ υπάρχουν φόβοι ακόμα και για το αν βρίσκεται εν ζωή.


Μάλιστα, ο Ντεμιρτάς σε προχθεσινή του δήλωση ανέφερε ότι οι οκτώ στρατιωτικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα και ζητούν άσυλο, συμμετείχαν σ' αυτήν την επιχείρηση.

Μετά από όλα αυτά, διάφοροι κουρδικοί σχηματισμοί, έχουν αρχίσει να κάνουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργία πείνας, μέχρι να αναγκαστεί το τουρκικό κράτος να δώσει πληροφορίες για την τύχη του Κούρδου ηγέτη.



Στα πλαίσια αυτά, οι Κούρδοι της κωμόπολης Αμούντε, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, συγκεκριμένα κοντά στην πόλη Μαρντίν, τις 6 Σεπτεμβρίου έκαναν πορεία διαμαρτυρίας, διαδηλώνοντας για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από την τύχη του ηγέτη Άπο.


Όπως αβίαστα φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, οι Κούρδοι της κωμόπολης συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ανησυχία τους για την τύχη του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν αλλά και την αφοσίωση και αγάπη που τρέφουν στο πρόσωπό του.


Αυτόν τον λαό, που απέκτησε τη δυνατότητα να εκφράζεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ χάριν στον αγώνα των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (YPG) εναντίον των τζιχαντιστών του Ι.Κ., που υποστηρίζονταν ανοικτά από την Τουρκία, ο Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση απαιτούν ανερυθρίαστα απο τη Δύση, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ε.Ε. και τη Ρωσία, να τον ξανασκλαβώσουν στην τουρκομουσουλμανική σκλαβιά, ανακηρύσσοντας το YPG και το Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας (PYD), τρομοκρατική οργάνωση.
Στη συνέχεια δε, ο Ερντογάν ζητεί από τον Ομπάμα, από τον Πούτιν το έχει εξασφαλίσει, να εισβάλει σε ολόκληρη τη Ροζάβα, για να διαλύσει τις δομές που έχουν εγκαθιδρύσει οι Κούρδοι στα τρία αυτόνομα καντόνια, στα οποία εκπροσωπούνται οι γυναίκες σε κάθε θέση ευθύνης, καθώς και οι λαοί που ζου σε αυτά.


Με άλλα λόγια, η Τουρκία θέλει να επιβάλει τη βαρβαρότητά της στην υποτίθεται πολιτισμένη Δύση. Σας αφήνουμε να παρκαολουθήσετε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου