Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τρία σε ένα...

Προσέξτε όμως μην πάει το μυαλό σας σε κάποια Εταιρεία που προσφέρει κάποια δώρα για να κάνει ελκυστικό κάποιο προιόν της. Γιατί ο τίτλος που είδατε, εκεί έχουμε συνηθίσει να μας παραπέμπει... 
Τρία σε...ένα !!!
του ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Μόνο που εγώ δεν έχω καμία πρόθεση να σας προσφέρω κάποιο δώρο αλλά να σας βάλω σε σκέψεις για το πώς τρείς διακριτές κατά το Σύνταγμα, Εξουσίες, έχουν γίνει ΜΙΑ και...
πολύ μας πάει !!!
Υποτίθεται λοιπόν η μία από αυτές ότι είναι η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ η οποία αποφασίζει για τη ζωή μας ψηφίζοντας στη Βουλή Νόμους μετά από μελέτη και διαβούλευση μεταξύ των Αντιπροσώπων μας, που βεβαίως έχουν σαν βάση το Σύνταγμα προς το οποίο και πρέπει να συμφωνούν, όπως αυτό το ίδιο επιτάσσει (Άρθρο 120παρ.2)!
Η επόμενη από τις τρείς είναι η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ που είναι υποχρεωμένη να υλοποιεί αυτούς τους Νόμους με αντικειμενικότητα, εξασφαλίζοντας την εφαρμογή της Νομιμότητας.

Και η τρίτη είναι εκείνη που είναι υποχρεωμένη ελέγχει όλους τους πιο πάνω καθώς και τους πολίτες όταν δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους που απορρέουν από αυτό. Και αυτή είναι η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ.

Και στο σημείο αυτό ξύπνησα απότομα από τον πραγματικό εφιάλτη που ζούμε όλοι από τον Μάη του 2010.
Και αυτό γιατί οι Νόμοι που ψηφίζονται στη Βουλή από τους… Αντιπροσώπους μας έρχονται με την διαδικασία Delivery από τους καλούς μας Φίλους-Συμμάχους και Εταίρους γιατί αυτοί, όπως να το κάνουμε, ξέρουν καλύτερα πως εξοντώνεις ένα Λαό, γιατί είναι πολιτισμένοι Άνθρωποι και έχουν και πλούσια εμπειρία.

Το επόμενο βήμα είναι η εντολή που δίνουν , οι Αντιπρόσωποί μας πάντα, στην Εκτελεστική Εξουσία και που είναι η εξής πολύ Νόμιμη και ευγενική, <πράττε και μη ερεύνα>. Και αυτή η κατά το Σύνταγμα επίσης Ανεξάρτητη Εξουσία τι κάνει, γενικώς;;;;; Βγάζει το σκασμό και κολυμπάει!!!

Βέβαια δεν έχει λάβει υπ όψιν της ότι υπάρχει και μια άλλη <διακριτή> Εξουσία που λέγεται Δικαιοσύνη και η οποία είναι ο φρουρός για την τήρηση της Συνταγματικής Τάξης και της Νομιμότητας που απορρέει από αυτήν αλλά να πώς να το πούμε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παρεμβαίνει και αφήνει τις δυό αδερφές της ασύδοτες γιατί όπως έχει αποφανθεί υπάρχει Κατάσταση ανάγκης! Τώρα σας παρακαλώ μην με ρωτήσετε σε ποια διάταξη του Συντάγματος προβλέπεται κάτι τέτοιο γιατί εγώ είμαι αγράμματος, είμαι ένας απλός Νομικός και όχι περισπούδαστος με Διδακτορικά Διπλώματα από μεγάλα και τρανά Πανεπιστήμια που εκτός από Διδακτορικά Διπλώματα δίνουν και Διπλώματα για το πώς καταστρέφουμε Κράτη και Λαούς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!
Όσο πιο γρήγορα λοιπόν αντιληφθούμε και αποδεχθούμε ότι και οι Τρείς έγιναν ένα με αποτέλεσμα να έχουμε ξεπεράσει πια και την κατάσταση της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, απ την οποία ξεκινήσαμε και να έχουμε περάσει και σε επίσημη ΚΑΤΟΧΗ, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε όλους αυτούς που προδώσανε την Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας ξεκινώντας απ την αρχή.
Από μια αρχή που θα έχει σαν πρώτη λέξη τη λέξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ!!!!!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.Σ.Σ. και Αναπλ.Μέλος της Π.Γ. Ε.ΠΑ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου