Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Στη χώρα του ακριβοπιτουριστάν η νομιμότητα είναι εμπόρευμα - Πληρώνεις και όλα ΟΚ

Αυτό συνάγεται από την ολοκλήρωση της τριήμερης εξευτελιστικής διαδικασίας κατά την οποία η νέα γενιά αβανταδόρων του συστήματος εξαγόρασαν ανοχή με κόστος 250 εκατ. ευρώ για να γίνει ακόμη πιο εύρωστο το ταμείο του Σόιμπλε...

Παππάς: Τέλος σε 27 χρόνια ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο

Με δυο λόγια, και η ενημέρωση σ αυτή την άθλια χώρα αντιμετωπίστηκε ως αυθαίρετο. Πρώτα το κατασκευάζεις. Μετά πλερώνεις το νταβατζή και το νομιμοποιείς. Και για το πώς είναι κατασκευασμένο κανείς δε...

δίνει δεκάρα τσακιστή. Κατευχαριστημένος λοιπόν εμφανίζεται με την ολοκλήρωση αυτής της παρωδίας ο Γκαιμπελίσκος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας:


«Η ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών βάζει τέλος σε 27 χρόνια ανομίας» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε γραπτή ευχαριστήρια δήλωσή του για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Σημειώνει ότι «η Ελλάδα παύει να διαθέτει το ντροπιαστικό 'προνόμιο' της μοναδικής χώρας που ουδέποτε διενέργησε διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών» και τονίζει: 

«Πλέον, στη χώρα μας θα εκπέμπουν νόμιμοι τηλεοπτικοί σταθμοί. Βιώσιμες επιχειρήσεις, που θα ζουν από τη λειτουργία τους, παράγοντας ποιοτικό και ανταγωνιστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα και όχι από τη διαπλοκή με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Κανάλια που θα ενημερώνουν τον ελληνικό λαό με αντικειμενικότητα και πλουραλισμό, όχι ανάλογα με τις υπόγειες σχέσεις του ιδιοκτήτη τους με την πολιτική ηγεσία και φόντο τα θαλασσοδάνεια».


Αντικειμενικότητα και πλουραλισμός λοιπόν. Όπως η κρατική τηλεόραση ένα πράμα...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου