Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Συνελήφθη άνδρας με εύφλεκτο υλικό στον Καθεδρικό του Αγίου Πατρίκιου στη Νέα Υόρκη

Όπως ακριβώς τα λέγαμε... Η εντολή έχει δοθεί... Καλά θα κάνουν οι Γάλλοι να μην συνεχίσουν να παίζουν με την φωτιά και την αλήθεια...
st_patricks_
Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές αφού εισήλθε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρίκιου στη Νέα Υόρκη κρατώντας δοχεία με πετρέλαιο και υγρό αναπτήρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της αστυνομίας έθεσαν υπό...
κράτηση τον 37χρονο όταν εισήλθε την Τετάρτη το βράδυ στην εκκλησία του Μανχάταν και άρχισε, σύμφωνα με τους φρουρούς, να ρίχνει τη βενζίνη στο εσωτερικό της. 

«Το ύποπτο περιστατικό έλαβε χώρα μόλις δύο ημέρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων», σημείωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Τζον Μίλερ. 
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Μίλερ πρόσθεσε ότι ο συλληφθείς μετέφερε πάνω από τέσσερα λίτρα βενζίνης και δύο μπουκάλια υγρού αναπτήρα και αναπτήρες. «Το εν λόγω περιστατικό μας απασχόλησε αρκετά», πρόσθεσε. 
Ωστόσο, οι αμερικανικές αρχές επισημαίνουν ότι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι το κίνητρο ήταν τρομοκρατικό.
Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το όχημά του είχε μείνει από βενζίνη και «έκοψε» δρόμο μέσα από την εκκλησία για να πάει στο αμάξι του, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του όταν διαπίστωσαν ότι το όχημά μου είχε βενζίνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου