Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Παράνοια... Δηθενιά... και απίστευτη υποκρισία ακόμη και πάνω από τα πτώματα δολοφονημένων

Είναι προφανές ότι έχουμε χάσει την μπάλα. Στη γειτονική Ιταλία το πρόβλημα της μετανάστευσης μπαίνει σε μια διαδικασία διαχείρισης μέσα από την οποία επαπειλούνται ανατροπές στα θεσμικά και θεμελιώδη… το σαβουάρ βιβρ καταρρίπτεται… Και τη θέση του καταλαμβάνουν απειλές… εκβιασμοί… και προειδοποιήσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες αθηνα

Στην δώθε μεριά… Εδώ στην Ελλαδάρα της δηθενιάς και της υποκρισίας, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι με τη λαμπρή συμβολή της Ελληνικής δικαιοσύνης βεβαίως – βεβαίως, δίνουν τη «μάχη» της διατύπωσης, σε ένα πλεονασμό υποκρισίας αλλά και πρόκλησης, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν θα...
αποκαλούνται πρόσφυγες, λαθρό ή παράτυποι μετανάστες. Μιλάμε για τρέλα στα όρια της παράνοιας…

Στη γειτονική Ιταλία, ο Λουίτζι ντι Μάιο υπήρξε σαφής: «Αν δεν προκύψει τίποτε» από την  σύνοδο, η Ιταλία μπορεί να μπλοκάρει τις συνδρομές της στον προϋπολογισμό της ΕΕ, είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Κινήματος 5 Αστέρων. «Η ήπια γραμμή δεν λειτουργεί. Η σκληρή γραμμή θα είναι να αναστείλουμε την χρηματοδότηση αν δεν μας ακούσουν» τόνισε, μιλώντας στην ιταλική δημόσια τηλεόραση.

Ενώ ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο  Σαλβίνι,  δήλωσε στην Corriere della Sera, ότι η λύση για την κατάσταση στο Diciotti, το πλοίο της ιταλικής ακτοφυλακής στο οποίο παραμένουν οι παράτυποι μετανάστες, είναι «να έρθει στο αεροδρόμιο της Κατάνια ένα ωραίο αεροπλάνο από μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» για να τους παραλάβει.

Και μπορεί βεβαίως ο πυροσβέστης Ματαρέλα να αποσόβησε προς το παρόν τα χειρότερα, αλλά το πρόβλημα υπάρχει και διευρύνεται.

Στην δώθε μεριά… Εδώ στην Ελλαδάρα της δηθενιάς και της υποκρισίας, όσες ειδήσεις είναι αδύνατον να αποκρυβούν, αναδεικνύουν την αδίστακτη δολοφονική δράση των «προσφυγόπουλων» που δολοφονούν κυριολεκτικά για πλάκα, με τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό του υποκριτικού ουμανισμού, να προχωρά σε συμβιβασμό με την κυρία Μέρκελ, για να μας επιστραφεί ότι τους περισσεύει.

Όλο αυτό βέβαια, δεν το λες ηλιθιότητα. Πολιτική το λες… Εγκληματική πολιτική… Ασυνείδητη πολιτική… Δολοφονική πολιτική σε βάρος της χώρας…

Σε βάρος μιας χώρας που οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις του προβλήματος πασχίζουν κάποιοι να αποσιωπηθούν, αλλά οι μακροπρόθεσμες και πολύ πιο οδυνηρές δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου