Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Ράμα την απομάκρυνση Μπουσάτι από την Κυβέρνηση

Ασφαλείς πηγές από την ιστοσελίδα Syri.net, συγκεκριμένα από ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον Πρωθυπουργό Ράμα, ενημέρωσαν πως ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογαν, εδώ και μήνες έχει ζητήσει δύο πράγματα από τον Έντι Ράμα, συγκεκριμένα την απομάκρυνση δύο υπουργών από το κυβερνητικό σχήμα...

Ο πρώτος είναι ο Υπ. Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι, ενώ το δεύτερο πρόσωπο είναι άγνωστο. Ο λόγος για τον Μπουσάτι είναι ευνόητος ενώ για τον δεύτερο Υπουργό είναι αίνιγμα.
Ο Ράμα που έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στις αγκάλες του Ερντογάν έχει ζητήσει χρόνο απο το “αφεντικό” του στην Ασία με την δικαιολογία πως...
πρέπει να τελειώσουν οι συνομιλίες με τις Βρυξέλλες. Τώρα που από τις Βρυξέλλες δόθηκε κόκκινη κάρτα στην κυβέρνηση Ράμα, φαίνεται πως ο τελευταίος είναι αναγκασμένος να δράσει.

Αυτό μάλλον δικαιολογεί και την απομάκρυνση του Ντιτμίρ Μπουσάτι από την συμφωνία Βούτσις-Θάτσι-Ράμα, μια συμφωνία που μοιράζει το Κόσοβο. Τουλάχιστον ο Ντιτμίρ Μπουσάτι ζητά να φύγει ως “πατριώτης” και όχι ως “Γκιουλενιστής”.
Όπως και να έχει πάντως για τον “ασιάτη νταβατζή” του Ράμα ο Μπουσάτι είναι ένας “ανεπιθύμητος”. Όλο αυτό δείχνει πόσο χαμηλά έχει πέσει η ηθική και πολιτική ακεραιότητα όπως και η ανεξαρτησία στην λήψη των αποφάσεων του ηγέτη της αλβανικής Κυβέρνησης. Αποφάσεις που λαμβάνονται είτε υπό την καθοδήγηση του “Σουλτάνου της Ιστανμπούλ” είτε υπό την καθοδήγηση του εγκλήματος στην Αλβανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου