Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η δημοκρατία θριάμβευσε και στην κοινοβουλευτική ομάδα της πρώτης φορά "αριστεράς"

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δεν ήταν συνεδρίαση, αλλά μία τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν από τους βουλευτές... 

Γκρίνιες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον μονόλογο του Αλέξη Τσίπρα

Πρώτος από όλους που αντέδρασε ήταν ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τους...

ανακοινώθηκε η λήξη της συνεδρίασης, εκείνος σκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε το λόγο από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Ζαχαριάδη λέγοντάς του εάν θα μιλήσουν και εκείνοι ή απλά θα ενημερώνονται. 


Μάλιστα, ο κ. Καραγιαννίδης φέρεται να είπε "έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται" και μάλιστα όλα αυτά ειπώθηκαν σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος. Άγνωστο παραμένει εάν αυτή η παρέμβαση έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιαννίδης είναι ένα από τα μέλη της Κίνησης των 53+ με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (καλό ε???)

Ωστόσο πέρα από τον κ. Καραγιαννίδη η γκρίνια στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι διάχυτη, αφού οι βουλευτές δεν πήραν το λόγο και θεωρούν πως βρίσκονται και δικαίως στα σκοτάδια. Μάλιστα, ακόμα και η αναβολή του συνεδρίου που ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Μαΐου λόγω των εξελίξεων στη διαπραγμάτευση έχει προκαλέσει μουρμούρα και γκρίνια στους βουλευτές.


Ερώτηση: Καλά βρε έρμε Καραγιαννίδη, ο Τσακαλώτος που το πρωί διαπραγματεύεται και το βράδυ αντιπολιτεύεται τον εαυτό του δε σε ενημέρωσε τι παζάρεψε και που πάει το πράμα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου