Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αυτή η χώρα είναι επικεφαλής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ

Η μοναδική χώρα στον κόσμο που διαθέτει οικογενειακό όνομα (Σαούντ!), διαθέτει από την ίδρυσή της την αυθεντική αντιπροσωπία των «εκκολαπτηρίων» τηλεκατευθυνόμενων τζιχαντιστών, καταλαμβάνει τη θέση επικεφαλής της Επιτροπής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ από το Σεπτέμβρη του 2015...
Αποτέλεσμα εικόνας για σαουδικη αραβια δημιοι
Για να δει ο αναγνώστης δείγμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Σαουδική Αραβία, παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από αγγελία για θέσεις εργασίας του δημοσίου τομέα, που δημοσιεύουν κατά καιρούς οι αρχές της χώρας: «Ζητούνται για πρόσληψη 8 άτομα, για εργασία ως δήμιοι για... εκτέλεση θανατικών ποινών. (...) οι 8 θέσεις εργασίας δεν χρειάζονται ειδικά προσόντα. Το κύριο καθήκον των προσληφθέντων θα είναι η εφαρμογή των διατάξεων αποκεφαλισμού με το σπαθί και περιλαμβάνει, επίσης, τον ακρωτηριασμό των χεριών και των ποδιών σε περιπτώσεις καταδίκων ελαφρύτερων ποινών».
Να σημειωθεί εδώ ότι στις περιοχές που βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» σε Συρία και Ιράκ, διδάσκονται σχολικά βιβλία και εγχειρίδια του σαουδαραβικού υπουργείου Παιδείας που ταυτίζονται σε πολλά ζητήματα με αντιλήψεις των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου