Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Μισθοφόροι διαδηλωτές

Το είχαμε υποψιαστεί στις διαδηλώσεις των «πορτο-καλί» επαναστάσεων σε κάποιες χώρες της Αν. Ευρώπης, το συναντήσαμε ποιο έντονα στις μεγάλες κινητοποιήσεις της περίφημης αραβικής άνοιξης και το εμπεδώσαμε στην ακροδεξιό πραξικόπημα της Μεϊντάν της Ουκρανίας και στον εμφύλιο που ξέσπασε εκεί...


Το είχαμε επίσης ανιχνεύσει και στα δικά μας, σε διάφορες περίεργες κινητοποιήσεις υπέρ των δήθεν προσφύγων και της αντιπολίτευσης στη Συρία από -υποτίθεται- αριστερές και... αντιφασιστικές οργανώσεις τύπου ΚΕΕΡΦΑ.

Όμως η άμεση απόδειξη έρχεται από τις ίδιες τις ΗΠΑ.

Με την ανακοίνωση του μη αρεστού στις απανταχού ελίτ αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών, γέμισαν οι οθόνες των τηλεοράσεων μας από μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον του (καθόλου συμπαθούς και σε ‘μας) Τράμπ, από τους υποτίθεται ευαίσθητους και δημοκρατικούς Αμερικανούς, καθώς και τα δικά μας υπερευαίσθητα ΜΜΕ, που έσπευσαν να αναμεταδίδουν ανελλιπώς.

Παραλίγο να το χάψουμε και να μας καταλάβει κι εμάς ιερή αγανάκτηση για το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών.

Να όμως που η εξαχρείωση τους και η ξετσιπωσιά τους ξεπέρασε κάθε όριο και δημόσια καλούν τον κόσμο να διαδηλώσει εναντίον του Τράμπ με υπέρογκη αμοιβή που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 1.500 δολάρια την εβδομάδα. Δείτε εδώ: http://philadelphia.craigslist.org/npo/5862770802.html και τα συμπεράσματα δικά σας!

Αυτή λοιπόν είναι η δημοκρατική τους πεποίθηση και ευαισθησία ελεγχόμενη απόλυτα από ευαγή ιδρύματα τύπου Λεβύ, Σόρος κτλ.. Αναμείνατε λοιπόν και για τα καθ’ ημάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου