Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Πογκρόμ εναντίον των μενουμευρώπηδων όπως το είχε υποσχεθεί ο Κυρίτσης

Άνεργος πούλαγε για να αγοράσει ψωμί για τα παιδιά του και το κράτος δικαιοσύνης τον τιμώρησε με 5.000 ευρώ πρόστιμο για 140 σκόρδα μπράβο σας... 

Οχι καλό μου ζωάκι... Δε μιλάμε για σένα γλυκέ μου...
Διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για υπαίθρια πώληση 140 σκόρδων επέβαλε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σε 49χρονο ημεδαπό. Ο 49χρονος εντοπίστηκε από...

αστυνομικούς να πουλάει σκόρδα χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. 


Συνελήφθη για παραεμπόριο, ενώ η πραμάτειά του κατασχέθηκε. Μετά την επιβολή προστίμου αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο κατηγορούμενο για παραεμπόριο. 


Σημείωση...
Και για να τελειώνει μια και καλή αυτό το παραμύθι. Κάποια ένστολα ζώα, που ενώ αμείβονται με φιλοδωρήματα ζητιανιάς, νομίζουν ότι ο όρκος που έδωσαν στο Σύνταγμα και στην πατρίδα τιμάται με το να κυνηγούν παρκαρισμένα αυτοκίνητα συμπολιτών κόβοντας πρόστιμα, ή με το να κόβουν πρόστιμα σε βιοπαλαιστές που προσπαθούν έντιμα, απλά να ζήσουν, αυτοί δε μπορούν να εκλαμβάνονται ως συμπολίτες μας. Είναι μιάσματα που προσκύνησαν την κατοχή και μπήκαν ανοικτά και απροκάλυπτα στη δούλεψή της. 

Απέναντι σ αυτά τα τέρατα...Που στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης άποψης για το καθήκον, προσβάλουν και πάντως δεν τιμούν το εθνόσημο που φορούν, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας οίκτος, καμιά αλληλεγγύη, καμία απολύτως κατανόηση.

Είναι η άλλη πλευρά του δωσιλογισμού. Η δόλια, η ύπουλη, η πισώπλατη. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του ανθρώπινου είδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου