Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ξεφτιλίζοντας την Πολιτική Ορθότητα σε 3 λεπτά

Η Πολιτική Ορθότητα είναι μία γελοιότητα που χαίρεται να βασανίζει τους ανθρώπους. Το μόνο που της αξίζει είναι η γελοιοποίηση... 


Είναι τόσο γελοία που δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να την ξεφτιλίσεις. Λίγη φαντασία και αιχμηρό χιούμορ. Οι  Γερμανοί δεν είναι γνωστοί για...
το χιούμορ τους... παρόλα αυτά, εδώ τους βγάζω το καπέλο.


Ιστορικό: Το Κόμμα των Πρασίνων εισήγαγε ένα νομοσχέδιο για να υιοθετηθεί μια (πάρτε ανάσα) «Εκστρατεία για την αποδοχή της Διαφορετικότητας στο Φύλο (Gender) και το Φύλο (Sex), τον Αυτοπροσδιορισμό και κατά της Ομο και Τρανς-φοβίας στο Βραδεμβούργο» καθώς και υπέρ «των ίσων δικαιωμάτων και κοινωνικής ισότητας για τα LGBTTQQ (Lesbian, Gay, Bi-sexual, Trans, Two-spirit, Queer, Questioning) άτομα στο Βραδεμβούργο».


Το Κόμμα των Πρασίνων, το οποίο εξακολουθεί να κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο ψήφων στη Γερμανία, είναι διαβόητο για την υπεράσπιση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς, καθώς και της παιδοφιλίας και της προώθησης της"trans-gender" ατζέντας. (Να θυμηθούμε τον ηγέτη των Πρασίνων, Daniel Cohn-Bendit (φωτο), που ανοιχτά υπερηφανευόταν ότι κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά σε νηπιαγωγεία κατά την διάρκεια της θητείας του ως δάσκαλος. Το αισχρό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - βεβαίως - τον βράβευσε - δεςεδώ).


Ο Steffen Königer του κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία(AfD), ανέβηκε στο βήμα και άρχισε την ομιλία του ως εξής «Κυρίες και κύριοι ...» και στην συνέχεια  άρχισε να αναφέρεται στην πλήρη λίστα των 60 πιθανών φύλων (!) η οποία έχει υιοθετηθεί από το Facebook(δείτε εδώ) αναφέροντας το κάθε ένα «φύλο», σε ένα χαιρετισμό που διήρκεσε 3 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου