Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τα τέρατα δεν ήρθαν - Εχουν αναλάβει οι αγορές να σκιάξουν τους αφελείς

Τι κάνουν οι αγορές??? Μα αυτό που κάνουν πάντα... Αυτό που θα έκαναν σε κάθε περίπτωση...

Σεισμός στις αγορές από το Brexit - Κατρακυλά το Χρηματιστήριο του Τόκιo

Αν οι Βρετανοί ψήφιζαν ΝΑΙ στο μαντρί, οι αγορές και η μαφία του χρήματος θα κερδοσκοπούσαν από την άνοδο. Τώρα που ψήφισαν ΟΧΙ στο μαντρί, κερδοσκοπούν από την πτώση. 

Έτσι λοιπόν έχουμε...

«Κραχ» στο Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης NIKKEI 225 παρουσιάζει μεγάλη πτώση κατά 6,81% και διαμορφώνεται στο επίπεδο των 15.131,97 μονάδων. Ακόμη, βρετανοί οικονομολόγοι εκτιμούν ότι...
το αποτέλεσμα της κάλπης θα επηρεάσει αρνητικά το Χρηματιστήριο του Σίτι, το οποίο προβλέπεται να ανοίξει πτώτικά κατά 6%, προκαλώντας ακόμη και φαινόμενο ντόμινο στις υπόλοιπες μεγάλες αγορές.

Η ισοτιμία της στερλίνας ως προς το δολάριο δείχνει και αυτή να επηρεάζεται αρνητικά , όπως και το αμερικανικό νόμισμα σε σχέση με το γεν. Ειδικότερα η στερλίνα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 31 ετών. Το βρετανικό νόμισμα «βουλιάζει» κατά 10,38% στα 1,3330 δολάρια, σημειώνοντας το χαμηλότερο επίπεδο από τις 19 Σεπτεμβρίου του 1985.


Αρκετοί αναλυτές εκφράζουν φόβους, ότι η στερλίνα θα κατρακυλήσει στα 1,20 δολάρια. «Η αγορά έχει αποτιμήσει το σενάριο της παραμονής και επομένως, εάν κερδίσει η έξοδος, τότε θα προκληθεί ένας πραγματικός σεισμός».
Υπό κλοιό πιέσεων βρίσκεται και το ευρώ, το οποίο διολισθαίνει κατά 4,11% στα 1,0990 δολάρια - το χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο.
Την ίδια ώρα, το ιαπωνικό γεν ενισχύεται κατά 5,4% στα 100,4 γεν/δολάριο, στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών.
Όλα τα παραπάνω βέβαια, είναι η καθημερινότητα... είναι η ρουτίνα στη μαφία του χρήματος και των αγορών...
Απ όλα τα παραπάνω, υπάρχει κέρδος στον ανελέητο ανταγωνισμό τους...
Όλα τα παραπάνω επιπροσθέτως συνιστούν και βραχυχρόνια επένδυση στην αφέλεια των λαών...
Κατά τα λοιπά... Άδικα περιμένετε να πέσει ο ουρανός στα κεφάλια των ανθρώπων. Δείκτες πέφτουν... Δείκτες σηκώνονται... Και σε κάθε ανεβοκατέβασμα γιομίζουν τσέπες και θησαυροφυλάκια των ισχυρών.
Μην κλαίτε άδικα... Θα κλάψει για όλους εμάς και πρωτίστως για τους Βρετανούς ο Τσίπρας που ανησυχεί για τα ρήγματα στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι. Νταξ???

1 σχόλιο:

  1. Αφού δεν πέτυχαν να κάμψουν την ελεύθερη βούληση τους
    τώρα θα προσπαθήσουν να τους τιμωρήσουν για να δημιουργήσουν
    την "κακή τύχη" όσων σηκώνουν κεφάλι. Μα δεν θα μπορέσουν.
    Δεν μπορούν να σταματήσουν τίποτα πια. Η Ευρώπη της
    δουλοπαροικίας δεν έχει μέλλον, και οι "Ευρωπαίοι" Γερμανοκράτορες
    θ' αρχίσουν ν' αποτελούν παρελθόν. Άργησε ν' αρχίσει, αλλά άρχισε...
    Ν Ι Κ Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή