Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Οταν ο τρόμος ζώνει το Σόιμπλε και τη συμμορία του Βερολίνου, είναι ολοφάνερο τι πρέπει να κάνουν οι λαοί

Η πιθανότητα του BREXIT έχει θορυβήσει τη συμμορία του Βερολίνου. Στον πόλεμο της προπαγάνδας με στόχο το πλιάτσικο στις συνειδήσεις των ανθρώπων, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν ο απόηχος της πολιτικής δολοφονίας, θα ανακόψει τελικά την προδιαγεγραμμένη πορεία της Βρετανίας προς την έξοδο... 


Το σίγουρο είναι πάντως πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο Φρανκενστάιν της Ευρωπαϊκής φυλακής, αποδομείται αμετάκλητα στις συνειδήσεις των λαών της Ευρώπης. Η φασιστική Γερμανία και η πολιτική συμμορία που...

τη διοικεί, ξέρει καλά πως η ηγεμονία της οικοδομείται όχι πάνω σε οράματα τα οποία επικαλείται έτσι κι αλλιώς προσχηματικά, αλλά επάνω σε υποταγμένους λαούς και προσκυνημένες κυβερνήσεις.


Η πολιτική δολοφονία, δείχνει να ανέκοψε - ελπίζουμε προσωρινά - τη δυναμική του BREXIT, αλλά η ανησυχίες στη συμμορία του Βερολίνου, είναι εμφανείς.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε μήνυμα με αποδέκτες τη Βρετανία, ενόψει του δημοψηφίσματος για το Brexit, αλλά και όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, υπογραμμίζοντας πως επιδίωξη θα πρέπει να η μια πιο δυνατή και ενωμένη Ευρώπη και όχι η καταστροφή της ένωσης.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δεκάρα τσακιστή δε δίνει η συμμορία του Βερολίνου για την "καταστροφή της Ένωσης" όπως την αποκαλεί. Αυτό για το οποίο νοιάζονται είναι η διατήρηση του status της υποταγής των λαών και των ελεγχόμενων κυβερνήσεων, στη βάση των οποίων οικοδομείται η δυναμική του 4ου Ράιχ.


Σχετικά μας άρθρα...

Η πολιτική προβοκάτσια ακόμη και ως πολιτική δολοφονία είναι πάντα το plan B με στόχο τους ηλίθιους

Χρειαζόμαστε κατεπειγόντως ένα πτώμα, έναν ηλίθιο και μερικά ζωντόβολα μέσα στην κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου