Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Νίκο Κοτζιά μήπως πρέπει η Ελλάδα να υπογράψει "Μνημόνιο Ενωμένης Ελλάδας" με το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό??? Α μπα... Δεν... Ακούγεται ακροδεξιό αυτό ε???

Ο «ιθύνων νους» της ‘Φυσικής Αλβανίας’ [Μεγάλης Αλβανίας], Κότσο Ντανάι (Koço Danaj) και ο δημιουργός του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, Ταχίρ Βέλιου (Tahir Veliu) από το Κοσσυφοπέδιο,  ανακοίνωσαν ότι στις 16 Ιουλίου στην Πρίστινα... 


Θα υπογράψουν ένα «μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του καταλόγου της Φυσικής Αλβανίας και της Ενωμένης Αλβανίας», όπως...
αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων των Αλβανών στα Σκόπια.

Κύριος στόχος, όπως σημειώνεται είναι η ενοποίηση όλων των Αλβανών σε ένα εθνικό κράτος, για το σκοπό αυτό τα δύο εθνικά κινήματα θα σχεδιάσουν μια εθνική στρατηγική.

«Ήρθε η ώρα επιτέλους η πολιτική της Αλβανίας να χειρισθεί τα εθνικά συμφέροντά της. Η Ενωμένη Αλβανία στέκεται πάνω από όλα  και εμείς έχουν ως σκοπό το σχεδιασμό της υλοποίησης ενός εθνικού κράτους για όλους τους Αλβανούς (των Βαλκανίων)», αναφέρεται.

Η λεγόμενη ‘Φυσική Αλβανία’ [Shqipëri Natyrale ], που αποτελεί ηπιότερη έκφραση της ‘Μεγάλης Αλβανίας’,  έχει εκπονηθεί και καταγραφεί από τον Κότσο Ντανάι και σε αυτήν περιλαμβάνεται το υπάρχον αλβανικό κράτος και εδάφη από την Ελλάδα, Σκόπια, Μαυροβούνιο, Σερβία και όλο το Κοσσυφοπέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου