Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Είναι τεράστιες οι ευθύνες σας αν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σύσταση ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης

Η Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει να βρίσκεται μπροστά σε μία νεοσύστατη ακροδεξιά οργάνωση - Η δικαστική λειτουργός είχε εκπαιδευτεί από την αντιτρομοκρατική να χειρίζεται παγιδευμένα δέματα - Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι δράστες έστειλαν με συστημένο το παγιδευμένο δέμα - Το δέμα ήταν παγιδευμένο με ξυραφάκια και βίδες έτσι ώστε να προκαλέσουν πολλά θύματα...

Σκόπευαν να σκοτώσουν κόσμο και να ισοπεδώσουν το κτίριο με το δέμα στην δικαστικό - Οι φωτοβολίδες είχαν μέσα τους μασούρια δυναμίτιδας και ξυραφάκια

Αποφασισμένοι όχι μόνο να σκοτώσουν αλλά κυριολεκτικά να τινάξουν ένα κτίριο στον αέρα και να θρηνήσουμε αμέτρητα θύματα ήταν οι δράστες που...
έστειλαν το δέμα στην πρόεδρο των Εφετών στην περιοχή του Χολαργού.

Αυτό προκύπτει τελικά γιατί μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής που ανέλαβαν την υπόθεση διαπίστωσαν πως οι τρεις ναυτικές φωτοβολίδες είχαν στο εσωτερικό τους μασούρια δυναμίτιδας, που θα προκαλούσαν μία άνευ προηγούμενου έκρηξη.

Η έκρηξη αυτή όχι μόνο θα σκότωνε την δικαστική λειτουργό, αλλά θα ισοπέδωνε και το κτίριο και προφανώς θα είχε κι άλλα θύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις φωτοβολίδες ήταν εντός ενός σκαμμένου βιβλίου, στο οποίο υπήρχαν ξυραφάκια και βίδες, κάτι που δείχνει πως οι δράστες ήθελαν οπωσδήποτε θύματα.

Το θέμα έφτασε στο σπίτι της προέδρου Εφετών στο Χολαργό, αλλά η ίδια από την πρώτη στιγμή ευτυχώς δεν το άνοιξε καθώς το θεώρησε ύποπτο. Αυτό έγινε γιατί η έμπειρη δικαστικός είχε εκπαιδευτεί από την Αντιτρομοκρατική έτσι ώστε να ξέρει τι πρέπει να κάνει σε περιπτώσεις παγιδευμένων δεμάτων.

Η δικαστική λειτουργός ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών που ουσιαστικά παρέπεμψε τη Χρυσή Αυγή σε δίκη, αλλά είχε ασχοληθεί περιφερειακά με υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως η αποφυλάκιση συγγενών των κρατουμένων για τους Πυρήνες της Φωτιάς, αλλά και υποθέσεις της λεγόμενης Greek Mafia.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δέμα στη δικαστική λειτουργό είχε μέσα ξυραφάκια και βίδες. Αυτό παραπέμπει στην επίθεση που σκόπευαν να κάνουν οι Πυρήνες της Φωτιάς στο αστυνομικό τμήμα στην Ιτέα με τη συμμετοχή του τρομοκράτη, Χριστόδουλου Ξηρού.
Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα υλικά και η συνδεσμολογία δεν παραπέμπει σε καμία περίπτωση στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ η Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει και τη δημιουργία μίας νέας ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης.

NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου