Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Αβάπτιστοι... αλλά και κερατούκληδες...

Και ταυτοχρόνως χρήσιμοι σε πολλούς - Σχεδόν σε όλους...

Αποτέλεσμα εικόνας για κερατουκλης

Το αν εκτός από χρήσιμοι αποδειχτούν τελικά και ηλίθιοι προκειμένου να επιβεβαιωθεί γι ακόμη μία φορά η σχετική ρήση, είναι κάτι που κατά κανόνα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο επιβεβαιώνεται. Αλλά - μεταξύ μας - αυτό θεωρήστε το δεδομένο.

Αυτό που έχει τη σημασία του προς το παρόν είναι να επισημάνουμε τις εξής ομορφάδες:


  • Όλοι αυτοί που στο άκουσμα της λέξης διαδήλωση έβγαζαν σπυράκια, σήμερα αποκαλούν τους εαυτούς τους διαδηλωτές... Δεν είναι εκπληκτικό???
  • Όλοι αυτοί οι "διαδηλωτές" ζητούν από την κυβέρνηση του αίσχους να παραιτηθεί για να μην εφαρμόσει μνημόνια που μόνος δωσίλογοι, δουλοπρεπείς και προσκυνημένοι θα μπορούσαν να ψηφίσουν. Το τί θα γίνει με τα ίδια τα μνημόνια τους διέφυγε. Τους διέφυγε επίσης να έχουν και μια άποψη βρε αδερφέ για το τι πρέπει να κάνουν όλοι αυτοί που σήκωσαν το χεράκι τους για να τα ψηφίσουν... Δεν είναι μοναδικό???
  • Όλους αυτούς λοιπόν που οργή έχουν αλλά κουκούτσι μυαλό δε διαθέτουν, στη ...διαδήλωσή τους, τους στηρίζουν οι πάντες. Η κυβέρνηση με τον τρόπο της... Η αντιπολίτευση με το δικό της... Σύμπαντα τα ΜΜΕ... Οι αναρχοκαφρούληδες... Η Μέρκελ και ο Σοίμπλε με το δικό τους τρόπο. Όλοι... Δεν είναι πρωτοφανές???

Και όταν αυτό το τσίρκο αποκαθηλωθεί, τότε τούτος ο λαός αφέντη μου τι θα κάνει???

  • Θα πανηγυρίζει ότι αυτός με τον αγώνα του τους αποκαθήλωσε...
  • Θα σπεύσει καμαρωτός στην κάλπη για να ξαναφέρει αυτούς που χθες καμάρωνε ότι τους ανέτρεψε. Και φυσικά...
  • Θα στήσει πανηγυράκια αξιοπρέπειας στο Σύνταγμα για την πετυχεσσά που είχε η περήφανη επιλογή του (όπως ακριβώς έκαναν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές)...

Γνωστά πράγματα δηλαδή...

Α ρε κερατούκληδες... Πόσα ξέρει ο κώλος σας...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου