Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Εξαφανίστε δια παντός την εθνομηδενιστική συμμορία από το πολιτικό στερέωμα

Ο όρος "εθνοκάθαρση" που χρησιμοποίησε ο Φίλης, είναι εφεύρεση των γενοκτόνων. Όσο για την κ. Σία Αναγνωστοπούλου, είναι έμπρακτος αρνητής, αφού εξαφάνισε από την ύλη την Γενοκτονία. Διώξτε τους, αποτελούν όνειδος για την πατρίδα μας...


Αν θέλουν τα έχουν πρόσωπο να εμφανιστούν στους ψηφοφόρους τους, οι ποντιακής και μικρασιατικής καταγωγής βουλευτές όλων των κομμάτων, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ συμπεριλαμβανομένων, μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας από την Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας, με συντριπτική πλειοψηφία, πρέπει να απαιτήσουν την...

άμεση απομάκρυνση από την κυβέρνηση του Φίλη και της Σίας Αναγνωστοπούλου, που είναι γνωστοί αρνητές της Γενοκτονίας, και να ξασφαλιστεί ο δια παντός εξοβελισμός τους από την πολιτική και τη δημόσια ζωή της χώρας.

Να πράξουν ό,τι θα έπραταν οι Ισραηλινοί συνάδελφοί τους, αν στην κυβέρνηση αλλά και στο πολιτικό και ακαδημαϊκό σκηνικό, εμφανιζόταν αρνητής του Ολοκαυτώματος.

Να σταματήσουν πλέον να σκύβουν το κεφάλι σε συστηματάκια εξουσίας, αν δεν θέλουν να μείνουν στη συνείδηση του κόσμου ως πολιτικοί με το στίγμα του ανήθικου και του δειλού, που ξεπούλησε τα δίκαια των προγόνων και της πατρίδας, για να εξασφαλίσουν την εύνοια εξωνημένων καρεκλοκένταυρων της εξουσίας.

Να σηκωθούν επιτέλους όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι. Επιτέλους, να φανούν αντάξιοι των προγόνων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου