Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ένστολα τέρατα - Η άλλη πλευρά του δωσιλογισμού... Η δόλια, η ύπουλη, η πισώπλατη

Να τελειώνει λοιπόν μια και καλή αυτό το παραμύθι με εκείνα τα "όργανα της τάξης" που εμφανίζονται ώς θεματοφύλακες της νομιμότητας, ενώ στην πράξη λειτουργούν ως αδίστακτοι και στυγνοί εκτελεστές... 

Θεματοφύλακας της νομιμότητας σε ώρα υπηρεσίας
Αυτός το μεσημέρι θα πάει στην υπηρεσία του να κάνει ταμείο
από τα πρόστιμα των "παραβατών".
Κάποια ένστολα ζώα, που ενώ αμείβονται με φιλοδωρήματα ζητιανιάς, νομίζουν ότι ο όρκος που έδωσαν στο Σύνταγμα και στην πατρίδα τιμάται με το να κυνηγούν μανιωδώς παρκαρισμένα αυτοκίνητα συμπολιτών κόβοντας πρόστιμα, ή με το να κόβουν πρόστιμα με την ίδια μανία, σε βιοπαλαιστές που προσπαθούν έντιμα, απλά να ζήσουν. Τίποτε άλλο... Μόνο να ζήσουν... Αυτοί λοιπόν οι εκτελεστές, δε μπορούν να εκλαμβάνονται ως συμπολίτες μας. Είναι μιάσματα που προσκύνησαν την κατοχή και...


μπήκαν ανοικτά και απροκάλυπτα στη δούλεψή της. 


Απέναντι σ αυτά τα τέρατα... Απέναντι σ αυτά τα καθάρματα... Που στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης άποψης για το καθήκον, προσβάλουν και πάντως δεν τιμούν με την ευθυκρισία που θα έπρεπε το εθνόσημο που φορούν, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας οίκτος, καμιά αλληλεγγύη, καμία απολύτως κατανόηση, όταν τους ρημάζει τα μισθολόγια και τη ζωή η κατοχή την οποία υπηρετούν, εκδικούμενοι ΜΟΝΟ τους Έλληνες πολίτες . 

Είναι η άλλη πλευρά του δωσιλογισμού. Η δόλια, η ύπουλη, η πισώπλατη. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του ανθρώπινου είδους. 

Αφορμή για τα παραπάνω, είναι το διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για υπαίθρια πώληση 140 σκόρδων που επέβαλε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σε 49χρονο ημεδαπό. Ο 49χρονος εντοπίστηκε από... αστυνομικούς να πουλάει σκόρδα χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. Συνελήφθη για παραεμπόριο, ενώ η πραμάτειά του κατασχέθηκε. Μετά την επιβολή προστίμου αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο κατηγορούμενο για παραεμπόριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝΚι αυτό είναι μόνο μια αφορμή από τις δεκάδες που έχει ο καθένας από μας καθημερινά, από τα ένστολα τέρατα της απανθρωπιάς, που κυκλοφορούν στο δρόμο ως κυνηγοί κεφαλών και εκδικούνται με μίσος τον συνάνθρωπό τους.

Και μην ακούσω κανέναν ελεεινό να πει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Πείτε μου σε τι διαφέρουν από τα τέρατα οι ένστολοι δολοφόνοι που αντί να βγαίνουν μπροστά για να σώσουν ζωές, κρύβονται κάτω από τα δέντρα στους δρόμους καρμανιόλες για να βεβαιώσουν πρόστιμα στους οδηγούς...

Πείτε μου γιατί δεν είναι συνένοχος σε έγκλημα ο ένστολος τενεκές που ενώ δίπλα του γίνεται διακίνηση θανάτου, αυτός ατάραχος κόβει κλήσεις σε παρκαρισμένα οχήματα "διότι ήτο παρκαρισμένο χωρίς να τηρεί την προβλεπόμενη από το νόμο απόσταση από τη διασταύρωση"... Κι αυτό την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει τριπλοπαρκάρει για να πάει στην κατοχή το μεροκάματο.

Ας μας πει κάποιος σε τι ποσοστό επί του ΑΕΠ ανέρχονται ετησίως οι εισπράξεις από τέτοια πρόστιμα... Πόσο συμβάλουν αυτές οι εισπράξεις στα ταμεία της Κατοχής και πόσο στη διατήρηση της έννομης τάξης???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου