Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Απίστευτη η τρέλα στο Αιγαίο - Δύο Ελληνικά F-16 πήραν στο κυνήγι μισή Ντουζίνα Τούρκικα - Οι ΝΑΤΟϊκοί έμειναν άφωνοι

Πάει το χάσαμε το μυαλό Πατριώτη και ίσως οι Παλαβοί  αυτής εδώ της Χώρας θα μας σώσουν και πάλι αν και όπως τα οδηγούμε τα πράγματα δεν μας αξίζει. Παρ όλα αυτά γεγονότα σαν αυτό οφείλουμε και να τα αναδεικνύουμε και να καμαρώνουμε για τα παιδιά μας...
mitilif16
Αυτό που συνέβη σήμερα στο Αιγαίο δεν έχει ξαναγίνει και σίγουρα δεν διδάσκεται σε καμιά Σχολή Πολέμου, ούτε βέβαια στα...
εγχειρίδια των Αναχαιτίσεων και Εξηγούμαστε!
Οι Τούρκοι έστειλαν ένα ζεύγος μαχητικών να εισβάλει στη Μυτιλήνη αλλά μόλις απογειώθηκαν τα Ελληνικά F-16  από την νήσο Λήμνο αποχώρησαν!
Σε δεύτερο χρόνο έστειλαν μια εξάδα F-16 που μπήκε ντουγρού στο Ελληνικό FIR  αλλά πέσανε σε ένα ζεύγος παλαβών που είχαν φτάσει στην περιοχή από το νησί της Σκύρου !
Με το που έγινε η αναγνώριση τα Τούρκικα σπάσανε σε τέσσερα και δύο προσπαθώντας να πάρουν την ουρά των Ελληνικών  σε χρόνο απίστευτο οι Παλαβοί πήραν στο κυνήγι την τετράδα που έκαψε κηροζίνη από το φευγιό ,ενώ το οπλισμένο ζευγάρι των Τούρκων που ήταν Βετεράνοι ενεπλάκησαν σε αερομαχία την 15:25,αλλά έφαγαν το ξύλο της αρκούδας.
Αποτέλεσμα την έκαναν και αυτοί και με ελαφρά απο την περιοχή που μύριζε μπαρούτι και παλαβομάρα…Η Τρέλα που κουβαλάνε οι δικοί μας δεν λέγεται …Οι Νατοϊκοί δεν πίστευαν στα μάτια τους να βλέπουν δύο μαχητικά να τα βάζουν με ολάκερο σχηματισμό!
Αποτέλεσμα αν και το Α/ΤΑ είχε σε ετοιμότητα και ένα ζευγάρι απο τη Λήμνο δεν χρειάστηκε να επέμβουν …Έτσι εξηγείται και μόνο οι τρεις παραβιάσεις αν και είχαμε δέκα Τούρκικα στο αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου