Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Δηλαδή ο δικός σας ο γιός θα θέλατε να τον παίρνει από πίσω???

Οι οργανώσεις των Τσάμηδων με την απόλυτη στήριξη της Αλβανικής κυβέρνησης, σύρουν τη χώρα στο διεθνές δικαστήριο, διεκδικώντας αναγνώριση και περιουσίες...

Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδα  στη ακροπολη

Και ενώ σαν χθες το 1914 υπογράφονταν το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας το οποίο αν και παραμένει σε απόλυτη ισχύ αν και ουδέποτε τηρήθηκε επί της ουσίας...

Κι ενώ θα έπρεπε η επιθετική διπλωματική απάντηση της Ελληνικής κυβέρνησης, να συμπεριλαμβάνει την ανάδειξή του ως...

κυρίαρχο συστατικό της...


Εμείς τι μαθαίνουμε??? Μαθαίνουμε ότι η χθεσινή μέρα ήταν "Παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων" την οποία μάλιστα η ελληνική τηλεόραση δεν τη γιόρτασε. 

Και γιατί δε τη γιόρτασε??? Γιατί "έχει στους κόλπους της μια εκπομπή όπως αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για παράδειγμα, στην οποία παρελαύνουν κατά καιρούς όλοι οι ομοφοβικοί θιασώτες, οι οποίοι προκειμένου να εξασφαλίσουν μια λεζάντα στις ιστοσελίδες και τρία λεπτά τηλεοπτικού χρόνου στα πάνελ ξεσπούν σε ρατσιστικά παραληρήματα με περισσή άνεση"

Και ποιά ήταν αυτή η περίφημη ομοφοβική εκπομπή??? Μια συνέντευξη κατά την οποία ο τραγουδιστής Τερλέγκας δήλωσε ξεκάθαρα πως "δε γουστάρει το πισωγλέντικο και δε θα ήταν ευτυχισμένος αν μάθαινε οτι ο γιός του τον παίρνει από πίσω"

Σχετικά μας άρθρα...

17 Μαϊου 1914: Πρωτόκολλο της Κέρκυρας - Η λήθη συνιστά εθνική μειοδοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου